HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig’de Sungurlu Belediyespor ligde kalmak adına son derece önemli maçta Çankırıspor deplasmanında son dakika golü ile 1-1 berabere kalarak çok önemli bir puanla haftayı kapattı.

Çankırı Atatürk Stad’ında oynanan maçta ilk yarı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İki takımında ilk yarıda pozisyon bulamadı ve devre 0-0 beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi takım baskılı başladı ve 67. dakikada golü buldu. Bu dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada savunmanın çıkarttığı topa Batunay sert vurdu kaleci Kaan’ın tokatlıdığı topu Oktay boş durumda kafa ile köşeden ağlara göndererek Çankırı’yı 1-0 öne geçirdi.

Mağlup duruma düştükten sonra beraberlik için baskı kuran Sungurlu Belediyespor 89. dakikada beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan Taha topla topla hareketlendi rakip savunmayı geçti son çizgiden ortaya çıkardığı topa Ayhan penaltı noktası üzerinden gelişine düzgün bir vuruşla köşeden ağlara göndererek skoru 1-1 yapan golü attı. Maçın kalan bölümünde takımların çabası sonuç vermedi ve takımlar sahadan 1-1 beraberlik ve birer puanla ayrıldılar. Bu sonuçla 24 puanla yerini korurken Sungurlu Belediyespor ise 18 puanla düşme hattındaki rakibi Havza Belediyespor ile arasındaki puan farkını ikiye çıkardı.