HA­LİL ÖZ­TÜRK
Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de he­ye­can baş­lı­yor. 4. grup­ta ili­mi­zi tem­sil ede­cek olan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ilk ma­çın­da ya­rın sa­at 15’de sa­ha­sın­da Saf­ran­bo­lu Be­le­di­yes­por ile kar­şı­la­şa­cak.
Se­zo­na Tek­nik Di­rek­tör Hü­se­yin Eğer yö­ne­ti­min­de genç bir kad­ro ile ha­zır­la­nan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’da tüm he­def sa­ha­sın­da oy­na­ya­ca­ğı ilk ma­çı ka­za­na­rak li­ge mo­ral­li baş­la­mak. Kad­ro­sun­da bu lig tec­rü­be­si az olan isim­le­rin ağır­lık­ta olan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por li­ge sı­kın­tı­lı baş­la­ya­cak olan ve ka­tı­lıp ka­tıl­ma­ma be­lir­siz­li­ği bu­lu­nan ra­ki­bi tec­rü­be­li isim­le­rin­de ara­la­rın­da ol­du­ğu on do­kuz fut­bol­cu­nun li­san­sı­nı çı­kart­tı ve ya­rın­ki ma­ça çı­ka­cak.


Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ise se­zon ba­şın­dan be­ri sür­dür­dü­ğü ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­dı. Ön­ce­ki gün çift ka­le­yi ma­çın oy­na­na­ca­ğı Sun­gur­lu sa­ha­sın­da ya­pan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por bu­gün ak­şam sa­at­le­rin­de Sun­gur­lu’ya gi­de­cek maç saa­tin­de ya­pa­ca­ğı ter id­ma­nı ile ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­ya­rak kam­pa gi­re­cek. Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’da ev­rak­la­rı ek­sik ol­du­ğu için li­san­sı çık­ma­yan Bu­rak Sa­tıl­mış dı­şın­da ek­sik fut­bol­cu bu­lun­mu­yor.

‘Tek düşüncemiz galibiyet’
Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hü­se­yin Eğer se­zo­na ga­li­bi­yet­le baş­la­ya­rak mo­ral bul­mak is­te­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek ya­rın sa­ha­la­rın­da oy­na­ya­cak­la­rı Saf­ran­bo­lu ma­çı­na tüm Sun­gur­lu­lu fut­bol se­ver­le­ri da­vet et­ti.
İlk kez mü­ca­de­le ede­cek­le­ri Böl­ge­sel Ama­tör lig’de çok genç bir kad­ro ile se­zo­na baş­la­ya­cak­la­rı­nı be­lir­ten Eğer, ‘Genç­ler­le iyi bir ha­zır­lık dö­ne­mi ge­çir­dik. En bü­yük ek­si­ği­miz ise bu lig­de ilk kez mü­ca­de­le ede­cek oyun­cu sa­yı­mı­zın faz­la oln­ma­sı.
Ra­ki­bi­miz­de se­zo­na sı­kın­tı­lı gi­ri­yor ka­tı­lıp ka­tıl­ma­ma ko­nu­sun­da be­lir­siz­lik­ler ya­şan­dı an­cak tec­rü­be­li isim­le­rin­de ol­du­ğu bir kad­ro kur­du­lar. Grup­ta di­ğer ra­ki­bi­miz ko­nu­mun­da gör­dü­ğü­müz Saf­ran­bo­lu Be­le­di­yes­por önün­de ka­za­na­rak li­ge üç pu­an­la baş­la­mak is­ti­yo­ruz,
Li­ge mo­ral­li baş­la­ma­mız bi­zim açı­mız­dan son de­re­ce önem­li. Ta­bi­ki iç sa­ha­da oy­na­ya­ca­ğı­mız bu maç­ta en bü­yük is­te­ği­miz ta­raf­tar­la­rı­mı­zın bi­ze dok­san da­ki­ka bo­yun­ca des­tek ver­me­si. On­la­rın des­te­ği genç kad­ro­muz için iti­ci bir güç ola­cak­tır. Biz­ler­de sa­ha­da ka­zan­mak adı­na eli­miz­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ğiz’ de­di.

Editör: Haber Merkezi