HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig 4. gruptaki temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ligin son maçında yarın sahasında Ünyespor’u konuk edecek. Kötü başladığı sezonun ilk yarısında düşme hattına demir atan devre arasında kadrosuna kattığı tecrübeli isimler ile birlikte büyük bir çıkış yaparak ligden direk düşmeme barajının üzerine çıkan Sungurlu Belediyespor sezonun evindeki son maçında grupta üçüncü sırada bulunan Ünyespor ile saat 15’de ilçe sahasında karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta sonunda grup lideri Yozgatspor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Sungurlu Belediyespor yarın evinde oynayacağı Ünyespor maçını kazanarak baraj maçına moralli gitmek amacında.


Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ikinci yarıda kaybettiği puanlarla yarıştan kopan Ünyespor il içi sıralamasında da en yakın rakibi Altınordu takımının yedi puan önünde bulunuyor. Yeşil beyazlı takımda sezonun son maçını kazanarak gelecek sezonun yapılanmasını planlamak amacında.
Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer yarın oynayacakları maçta sakatlıkları ve izinli olan Minnet, Berkay, Olgu ve Yavuz Burak’ın forma giyemeyeceğini söyledi. Eğer amaçlarının taraftarlarının önünde bu sezon oynayacakları son maçı kazanarak onlara üç puanla veda etmek olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi