HA­LİL ÖZ­TÜRK


Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por yö­ne­ti­mi ta­ra­fın­dan Vo­ley­bol’da 1. lig fut­bol­da ise Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de mü­ca­de­le et­mek için baş­lat­tı­ğı yar­dım kam­pan­ya­sı­na des­tek ar­ta­rak de­vam edi­yor.
Baş­la­tı­lan yar­dım kam­pan­ya­sı­na ilk gün Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ab­dul­ka­dir Şa­hi­ner, Be­le­di­yes­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Bah­ri Se­zen, Sun­gur­lu­lu işa­da­mı Ab­dul­lah Ka­ra­man, Kür­şat Kı­lıç ve Se­fa Ya­la­vaç  yar­dım ya­par­ken, dün ise Se­rap Tunç­kı­lıç, Mu­rat Var­ge­loğ­lu ve İs­ma­il Gö­zel­ce­oğ­lu ta­ra­fın­dan yar­dım kam­pan­ya­sı­na des­tek gel­di­ği açık­lan­dı.
Az Çok De­me­den, Sen­de Des­tek Ol


Yıl­lar­dır öz­le­nen bu ba­şa­rı­yı ya­ka­la­dık­la­rı­nı söy­le­yen Ku­lüp Baş­ka­nı Bah­ri Se­zen, "Her­ke­sin des­te­ği­ne ih­ti­ya­cı­mız var" de­di. 
Az çok de­me­den tüm hem­şeh­ri­le­ri­mi­zin gü­cü ora­nın­da kat­kı ver­me­si­ni is­ti­yo­ruz di­yen Ku­lüp Baş­ka­nı Se­zen, "Ül­ke­miz­de, ge­rek­se ül­ke dı­şın­da ya­şa­yan tüm hem­şeh­ri­le­ri­miz­den bu kam­pan­ya­ya kat­kı ver­me­si­ni bek­li­yo­ruz ve el ele ver­di­ği­miz za­man bu zor­lu­ğun­da üs­te­sin­den ge­le­ce­ği­mi­ze ina­nı­yo­ruz. Az de­me­den, çok de­me­den sen­de des­tek ol di­yo­ruz ve hem­şeh­ri­le­ri­mi­zin bi­zi çık­tı­ğı­mız bu yol­da yal­nız bı­rak­ma­ya­ca­ğı­na ina­nı­yo­ruz’ de­di.
Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por adı­na açı­lan des­tek he­sap bil­gi­le­ri şöy­le : Ban­ka He­sa­bı : Halk Ban­ka­sı Sun­gur­lu Şu­be­si. He­sap Adı : Sun­gur­lu Be­le­di­ye­si. He­sap No : 16000044- IBAN No : TR65 0001 2009 3130 0016 0000 44