Sportif alanda yaptığı atılım ve faaliyetlerle isminden söz ettiren Sungurlu Belediyespor’a İstanbul’da oturan Sungurlulardan destek. Erkekler voleybol 1. liginde, futbolda ise Bölgesel Amatör Lig’de ilçeyi ve Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor’a katkı sağlamak için Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda kulüp başkanı Bahri Sezen ile Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Deniz Zengin İstanbul’da faaliyet gösteren Sungurlulu iş adamlarını ziyaret ettiler.


Sungurlu Belediyesipor ekibi NGB Çorap Anonim Şirketi, Alpin Çorap Anonim Şirketi, Çelik Çorap Anonim Şirketi, Azim Çorap Anonim Şirketi, Öztaş Çorap Evi, Gel-Al Anonim Şirketi, Naci Çorap Sanayi Anonim Şirketi, Atlas Çorap Anonim Şirketi, Şimşek Çorap ve Tekstil Limited Şirketi, Doğan Tekstil Limited Şirketi, Net Denetim, Dilek Çorap Tekstil Giyim, Dönsa Çorap, Eligül Çorap Ticaret Limited Şirketi, Efem Çorap Limited Şirketi, Mutlu Çorap Sanayi Anonim Şirketi, Dalbudak Çorap Anonim Şirketi, Dorea Çorap Anonim Şirketi, HSY Makina ve Alka Tekstil Limited Şirketinin yöneticileriyle görüşme sağladı.


Tüm işadamlarını işyerlerinde ziyaret eden ve hepsine ismi yazılı birer forma ve kaşkol hediye eden Sungurlu Belediye Başkanı Kadir Şahiner daha sonra işadamlarını yemekte bir araya getirdi. Bu yemekte bir konuşma yapan Başkan Şahiner ilçenin tanıtımı için sportif faaliyetlerin önemini çok iyi bildiklerini ve bu doğrultuda voleybolda 1. ligde futbolda ise Bölgesel Amatör Lig’de Çorum’u temsil ettiklerini söyledi.
Bu iki branşın ekonomik olarak yükünü tüm Sungurluların omuzlaması için bu geziyi düzenlediklerini belirten Başkan Şahiner gösterilen ilgili ve verilen desteği çok teşekkür etti. Başkan Şahiner ‘İstanbul’da çorap sektöründe faaliyet gösteren,çok kıymetli hemşerilerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Spor kulübümüz için destek talebinde bulunduk. Kendileri de taleplerimizi geri çevirmeyerek bizleri kabul ettiler. Hayırseverlikleriyle ve çalışmalarıyla ilçemizin medarı iftiharı olmuş dostlarımız, yine hatırşinaslıklarını göstererek ilçemize ve Belediyesporumuza maddi manevi destekte bulanacaklarını belirtiler. Şahsım, ilçem ve spor kulübümüz adına hemşerilerime çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Editör: Haber Merkezi