HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Ligde Sungurlu Belediyespor 21. hafta maçında yarın 1074 Çankırıspor deplasmanında puan mcadelesi verecek. Ligin ilk yarısında beklenen performansı gösteremeyen devre arası transferleri ile kadrosunu güçlendiren ve topladığı puanlarla lige tututan Sungurlu Belediyespor yarın Çankırıspor ile daplasmanda karşılaşacak.


Geçtiğimiz hafta sahasında grubun güçlü takımlarından Altınordu Belediyespor önünde son dakika golü ile 1-1 berabere kalan ve iki altın puan kaybeden Sungurlu belediyespor bu kaybı yarın deplasmanda Çankırıspor maçında telafi etmek istiyor. Ligden direk düşmemek adına puan ve puanlara ihtiyacı olan Sungurlu Belediyespor bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Tolga, Mustafa ve Zafer yarınki maçta forma giyemeyecekler.


Teknik Direktör Hüseyin Eğer ligin sonu yaklaştıkca heyecanın arttığını belirterek ‘İşimizi son haftalara bırakmak istemiyoruz. Alacağımız puanlarla ligden direk düşmeme potasından uzaklaşmak istiyoruz. Çankırıspor maçında da alacağımız puan yada puanlarla rakiplerimiz ile aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz’ dedi.


Sungurlu Belediyespor dün yaptığı antrenmanla Çankırıspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve bugün öğleden sonra Çankırı’ya giderek burda kampa girip maç saatini bekleyecek.


Ev sahibi 1074 Çankırıspor ise grupta iddiası bulunmayan takımlardan. Üst sıralar için iddiası bulunmayan Çankırıspor sahasında kazanarak alt sıralar ile arasındaki puan farkını açmak istiyor.

Editör: Haber Merkezi