HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Sungurlu Belediyespor yarın saat 15’de Çarşambaspor deplasmanında puan arayacak. Ligin ikinci yarısındaki çıkışı ile direk düşmemek adına büyük avantaj elde eden Çarşamba Belediyespor yarınki maçtada puan yada puanlarla dönerek son haftalara çom daha rahat girmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Sinopspor önünde aldığı 4-0’lık galibiyet ile büyük moral bulan Sungurlu Belediyespor hafta boyunca Çarşambaspor maçına bu moralle hazırlandı. Kırmızı Beyazlılarda cezalı futbolcu bulunmuyor.
Ev sahibi Çarşambaspor ise ilk yarıdaki Sungurlu Belediyespor maçı öncesinde takımın başına getirdiği eski milli futbolcu Hasan Şengün’ün göreve gelmesi ile başladığı çıkış ile sıralamada ikinci sıraya kadar yükseldi. Yeşil Beyazlılar geçtiğimiz hafta sonu Turhalspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönerek çıkışını devam ettirdi.

Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer güçlü bir rakibe karşı deplasmanda oynayacaklarını takım olarak moralli olduklarını ve puan için mücadele edeceklerini söyledi. Ligin son haftalarına rahat girmek için bu maçlmaçlardan alacakları her puanın önemli olduğunu belirten Eğer ‘Zor bir maç olacak rakibimiz ikinci yarının formda ekibi. Evlerinde daha etkili oluyorlar. Bizde sahada elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz’ dedi.

Maça bayan hakem
Bölgesel Amatör Lig’de Sungurlu Belediyespor’un yarın Çarşambaspor deplasmanında oynayacağı maçı Kocaeli bölgesi bayan hakemi İlayda Nihal Çetiner yönetecek.
Maçın yardımcı hakemleride Kocaeli’nden Hakan Dursun ve Kağan Yıldızlar. Maçın dördüncü hakemi ise Sakarya’dan Levent Gümüşdere. Karşılaşmanın gözlemcisi ise Ankara’dan İsmail Hakan Uysal.