SAHA: Sungurlu İlçe.
HAKEMLER: Alper Cesur, Mustafa Kırbaş, Gülşah Nur Şen (4. Hakem: Mutluhan Çırakoğlu).
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Kaan. Mustafa. Mücahit, Zafer, Taha, Osman, Olgu, Salih, Tolga (78. dak. Ayhan), Nedim (86. dak. Adem), Başaran (56. dak, Berkay).
LADİK BELEDİYESPOR: Utku, Gürkan, Mert (68. dak. Ali Osman), Özcan (88. dak. Kerem), Eren, Mesut, Caner, Oğuzhan, Enes, Hakan.
GOLLER: 2. dak, Osman, 70. ve 75. dakikalarda Tolga (Sungurlu Belediyispor

HALİL ÖZTÜRK
Sungurlu Belediyespor ikinci yarıdaki süper çıkışını devam ettiriyor. Kırmızı Beyazlılar grupta üst sıralar için mücadele eden Ladik Belediyespor önünde henüz 2. dakikada Osman’ın golü ile öne geçtiği maçın ikinci yarıda Tolga’nın iki golü ile farkı üçe çıkardı ve ligin ilk haftasında evindeki galibiyetin ardından üç puan sevincini taraftarları ile birlikte yaşadı.


Geçtiğimiz hafta sonu Havza Belediyespor deplasmanında son dakika golü 2-1 galip gelerek ligdeki çıkışını sürdüren Sungurlu Belediyespor dün diğer Samsun takımı Ladik Belediyespor’u konuk etti. Rakibi önünde maça hızlı başlayan temsilcimiz henüz 2. dakikada Osman’ın golü ile öne geçti. Sonraki bölümde konuk takım beraberlik için yüklendi ancak orta sahada rakibine fazla boş alan bırakmayan kırmızı beyazlılar ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarının ilk dakikalarında konuk takım beraberlik için baskı kurdu ancak bu bölümde iyi kapanan Sungurlu Belediyespor rakibine gol izni vermedi. Son bölümlerde beraberlik için yüklenen konuk takım savunmasındaki boşlukları iyi değerlendiren temsilcimiz Tolga’nın beş dakika içinde attığı iki golle rakibini 3-0 yenerek puanı 16’ya çıkardı ve sıralamada bir basamak daha yükselerek onuncu sırada yer buldu.
Maçı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Bahri Sezen, Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz ile birlikte 800 kadar Sungurlulu futbol sever ile 20  kişilik Ladik Belediyespor taraftarı izledi.

 

MAÇTAN DAKİKALAR:
3. dakikada sağ kanattan Sungurlu Belediyespor’un kazandığı korner atışında topla buluşan Osman Gıdıkyakın mesafede topla buluştu ve düzgün bir vuruşla topu köşeden Ladik Belediyespor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
7. dakikada sol kanattan konuk Ladik Belediyespor’un kazandığı faul atışında topla buluşan Özcan’ın sert vuruşunda top direkten geri geldi dönen topu savunma uzaklaştırdı.
42. dakikada sol kanattan gelişen etkili atakta Osman topla ceza sahasına girdi yerden ortaya çıkardı Başaran yakın mesafeden topu dokunamadı ve takımını mutlak bir golden etti.
İlk yarıyı Sungurlu Belediyespor 1-0 önde tamamladı.
52. dakikakada ceza yayına yakın noktadan kazanılan faul atışında Ladik Belediyespor atağında Caner sert vurdu top üst direği sıyırarak auta gitti.
70. dakikada Sungurlu Belediyespor’u rahatlatan gol geldi. Sağ kanattan kullanılan korner atışında ceza sahası içinde topu önünde bulan Tolga yerden düzgün bir vuruşla topu Ladik Belediyespor ağlarına göndererek skoru 2-0 yapan golü attı.
75. dakikada sol kanattan gelişen Sungurlu Belediyespor ani atağında arka direkte topla buluşan Tolga kendisinin ikinci ve takımının üçüncü golünü atarak maçın skorunu belirledi: 3-0

Editör: Haber Merkezi