SAHA: Sungurlu İlçe.
HAKEMLER: Nihat Hartlı, Ahmet İnci, Furkan Ulu (4. Hakem: Burak Altınel).
SUNGURLU BELEDİYESPOR: İlkay Sezer, Önder, Onur, Mücahit, Taha, Burak (Muratcan), Emirhan, Orhan Safa, Yavuz Burak (Muhammet Berati), Özkan (Doğuş), Burak.
ÇARŞAMBASPOR: Mehmet, Yakup, Harun (Tugay), Ahmet, Ramazan (Uğur), Amado Boiro, Stephane Kaho, Kaan, Abdulkadir, Kemal Sabri (Deniz), Ömer.
GOLLER: 47. dak. Kaan, 54. dak. Kemal Sabri, 79. dak. Ramazan (Çarşambaspor).

HARUN AKKAYA
Sungurlu Belediyespor’da hasret sürüyor. Kırmızı Beyazlılar sahalarında konuk ettikleri Çarşambaspor karşısında ikinci yarıda yedikleri üç golle sahadan 3-0 mağlup ayrılarak ligde düşme hattına indiler.
Ligde ilk hafta aldığı galibiyetin ardından yedi haftadır galibiyete hasret olan Sungurlu Belediyespor sahasında oynadığı Çarşambaspor maçını kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyordu. Maçada istekli başlayan Sungurlu Belediyespor yine gol yollarında başarılı olamayınca öne geçme fırsatlarından yararlanamadı.
İlk dakikalardaki etkili futbolunu sonraki bölümde sürdüremeyen ev sahibi takım önünde Çarşambaspor maçta dengeyi sağladı ve kontrolü eline geçirdi. İllk yarıda takımların çabası sonuç vermedi ve devre 0-0 beraberlikle sona erdi.
İkinci yarıya ise hızlı başlayan konuk Çarşambaspor bir dönem Çorum Belediyespor formasıda giyen Kaan Akar’ın golü ile öne geçti. Bu şok golden sonra temsilcimizde yaşanan panik havasından iyi yararlanan konuk takım 54. dakikada ikinci golü bularak rahatladı.
Sonraki bölümde ise oyundan düşen Sungurlu Belediyespor topa sahip olmakta zorlandı ve Çarşambaspor’un üstünlüğünü kabul etmek zorunda kaldı. Son bölümde bir gol daha bulan konuk takım sahadan 3-0 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu. Bu mağlubiyet ile Sungurlu Belediyespor’un galibiyet hasreti sekiz maça çıkarken 6 puanda kaldı ve ligde direk düşme hattına indi.
Sungurlu Belediyespor - Çarşambaspor maçını bin kadar Sungurlu’lu futbol sever ile birlikte Çarşambadan gelen on kadar taraftar takımlarına destek verdiler.
3. dakikada Taha sağ kanattan aldığı topla hareketledi sağ çaprazdan ceza sahasına girdiği anda sert vurdu kaleci Mehmet topu köşeden çıkardı ve gole izin vermedi.
29. dakikada sağ kanattan gelişen Çarşambaspor atağında Kaan Akar ceza sahasına gelmeden sert vurdu kaleci İlkay Sezer son anda topu köşeden çıkartarak rakibe gol izni vermedi.
İlk yarı takımların çabası gol getirmedi ve devre 0-0 beraberlik ile sona erdi.
İkinci yarıya konuk Çarşambaspor gol ile başladı.
47. dakikada sağ kanattan gelişen Çarşamba atağında Kaan Akar topla buluştu ceza sahasına gelmeden sert vurdu topu köşeden Sungurlu Belediyespor ağlarına göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
54. dakikada Çarşambaspor farkı ikiye çıkardı. Kemal Sabri sağ kanattan topla birlikte ceza sahasına girdiği anda sert vurdu top uzak kale direğinin dibinden Sungurluspor ağlarına gitti ve konuk takım 2-0 üstünlüğü yakaladı.
59. dakikada Çarşambaspor üçüncü gole çok yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan faul atışında ceza sahasına yapılan ortada sert vurdu kaleciyi geçen topu savunma çizgi üzerinden çıkartarak üçüncü gole izin vermedi.
79. dakikada Çarşambaspor üçüncü golü buldu. Sağ kanattan kazanılan korner atışında Ramazan Taş kafa ile topu Sungurlu ağlarına göndererek skoru 3-0 yaptı.

Editör: Haber Merkezi