HALİL ÖZTÜRK
Voleybol Erkekler 1. Liginde Sungurlu Belediyespor yarın çok kritik maçta Bulancak Belediye Betonspor deplasmanında mücadele edecek. Ligin ikinci yarısındaki mükemmel çıkışı ile lige tutunmak için avantaj yakalayan Sungurlu Belediyespor yarın düşme hattında kendine en yakın takımı konumundaki Bulancak Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.


Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda saat 15’de başlayacak maçta ev sahibi takım kazanarak düşme hattından çıkmak için kazanmak isteyecek. Sungurlu Belediyespor ise bu zorlu deplasmanda alacağı galibiyetle rakipleri ile arasındaki puan farkını açmayı amaçlıyor.


Sungurlu Belediyespor 24 puanla düşme hattının hemen üzerinde onuncu sırada yer alırken Bulancak Belediye Betonspor ise 22 puanla onbirinci sırada bulunuyor. Sungurlu Belediyespor Teknik Sorumlusu Mustafa Özdemir çok kritik bir maça çıkacaklarını amaçlarının yenilmemek olduğunu söyledi. Ligin kalan haftalarında tehlikeli bölgeden uzak kalmak için Bulancak’da kazanmak istediklerini belirten Özdemir ‘Hafta boyunca Solhanspor galibiyetinin verdiği moralle bu maça hazırlandık. Takım olarak çok iyi durumdayız ve zorlu deplasmandan istediğimizi alarak dönmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi