HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig 4. grupta mücadele eden Sungurlu Belediyespor ilk yarının evindeki son maçında yarın sahasında grubun namağlup lideri Yozgatspor 1959’u konuk edecek. Grupta sezonun ilk haftasında evinde Safranboluspor’u yenerek galibiyetini alan ve ardından oynadığı dokuz haftada üç kez berabere kalabilen ve 12. sırada yer alan Sungurlu Belediyespor yarın saat 14’de grup lideri Yozgatspor ile ilçe sahasında karşılaşacak.


Ligde oynadığı on maçta dokuz galibiyet ve bir beraberlik ile zirvede en yakın rakibinin beş puan önünde bulunan Yozgatspor yoluna kayıpsız devam etmek için Sungurlu Belediyespor deplasmanından da galibiyet ile dönerek zirvedeki yerini sağlama almak amacında.


Sungurlu Belediyespor ise güçlü rakibi önünde puan almak için mücadele edecek. Kırmızı Beyazlı temsilcimizde eksik futbolcu bulunmuyor. Maça Yozgatspor taraftarlarının büyük ilgi göstereceği bunun Sungurlu’lu futbol severleride maça çekmesi bekleniyor.


Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer, rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak sahada ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi. Genç bir takım olduklarını ve zorlu ligde gereken mücadeleyi verdiklerini belirten Eğer ‘İlk yarının son iki maçında grupta ilk iki sırada bulunan rakiplerimiz ile oynayacağız. Yarınki Yozgatspor maçında kendi sahamızda puan almak için futbolcularım ellerinden gelen mücadeleyi verecekler. Taraftarlarımızında takımlarına destek vermesini bekliyoruz’ dedi.