HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ligin yedinci hafta maçında yarın Ordu Altınordu Belediyespor deplasmanında puan arayacak. Ligde geçtiğimiz haftayı bay geçen Sungurlu Belediyespor grupta son haftalardakı çıkışı ile üst sıraları zorlayan Altınordu Belediyespor ile yarın saat 14’de Ordu 19 Eylül Stad’ında karşı karşıya gelecek.

Ligde oynadığı beş maçta bir galibiyet ve üç beraberlik alan ve 6 puanla sıralamada dokuzuncu sırada bulunan Sungurlu Belediyespor alt sıralardan uzaklaşmak için Altınordu Belediyespor deplasmanında puan ve puanlarla dönmeyi amaçlıyor. Kırmızı Beyazlı takımda cezası biten Burak Satılmış yarınki maçta forma giyebilecek diğer cezalı futbolcu Ayhan’ın ise cezası bu maçta bitecek.
Altınordu Belediyespor kötü başladığı sezonda dördüncü haftadan itibaren başladığı çıkış ile üst sıralarda kendisine yer buldu. Ligde son dört maçından üç galibiyet ve bir beraberlik ile ayrılan Altınordu Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu ise Turhalspor deplasmanından 2-1 galibiyet ile dönerek beşinci sıraya kadar yükseldi.

Sungurlu Belediyespor bu zorlu deplasmandan puan yada puanlar ile dönerek ligde alt sıralardan uzaklaşmak amacında.

Editör: Haber Merkezi