HALİL ÖZTÜRK
Önümüzdeki sezon Çorum’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımın belirleneceği Sungurlu Belediyespor - Osmancık Belediyespor baraj maçı yarın saat 15’de 1 nolu sahada oynanacak.

Geçtiğimiz sezon Eti Lisesi’nin direk düşmesi sonucunda baraj maçı oynamadan Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Sungurlu Belediyespor kötü başladığı sezonun ikinci yarısında yaptığı takviyeler ile büyük bir çıkış göstererek ligde kalmayı başarmıştı.

1. Amatör Küme’de mücadele eden Osmancık Belediyespor ise büyük bir yarış içine girdiği Çimentospor’u her iki maçtada yenerek oynadığı 16 maçtan galibiyetle ayrılma başarısı göstererek şampiyon olarak önümüzdeki sezon BAL’da mücadele etmek için Sungurlu Belediyespor’un baraj maçındaki rakibi oldu.

Sungurlu Belediyespor ile Osmancık Belediyespor takımları yarın saat 15’de 1 nolu sahada karşı karşıya gelecekler. Maçın normal süresinin beraberlik ile bitmesi halinde 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Yine eşitlik bozulmadığı takdirde ise kazanan takımı penaltı atışları belirleyecek.
Hakem Ankara’dan Salih Aytaç

İki Çorum takımı arasındaki bu zorlu baraj maçını Ankara Bölgesel hakemi Salih Aytaç yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Sevda Çayan ve Azad İlhan. Maçın dördüncü hakemi Onur Güneş.