HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Sungurlu Belediyespor yarın evinde Sinopspor’u konuk edecek. Ligde kalma yolunda yakaladığı avantajını artırmak isteyen Sungurlu Belediyespor rakibi önünde galip gelerek son dört haftaya çok daha rahat girmek amacında.

İlk yarıdaki kötü performansı devre arasında yaptığı takvilerle terse çeviren ve topladığı puanlarla ligde kalma yolunda avantajı ele geçiren Sungurlu Belediyespor son iki maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Evinde Altınordu Belediyespor ile s on dakikada yediği golle bir puana razı olan temsilcimiz geçen hafta sonu ise Çankırıspor deplasmanında son dakika golü ile bir puan sevincini yaşadı.

Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer sakatlıkları devam eden Tolga ve Zafer’in yarınki maçta da forma giyemeyeceklerini sakatlığı geçen Minnet’in durumunun ise bugün yapılacak son kontroldan sonra belli olacağını söyledi.

Eğer ligin kalan dört haftasna psikolojik olarak çok daha rahat girmek için sahalarında oynayacakları Sinopspor maçını kazanmaktan başka düşüncelerini olmadığını söyledi. Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirten Eğer rakipleri ile arasındaki puan farkını beşe çıkartarak son dört haftaya rahat girmek istediklerini belirtti. Eğer her zaman olduğu gibi yarın oynayacakları Sinopspor maçında taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek tüm Sungurluları maça davet etti.