SAHA: Ünye İlçe.
HAKEMLER: Buğrahan Dilkan İnanır, Ahmetcan Güdü, Deniz Ersin Çelik (4. Hakem: Betül Baykan).
ÜNE 1957SPOR: Erman, M. Kaan, Emre, Mert, İlker, Kaan, Gökhan, Muhammed, Ali, Vehbi Furkan.
SUNGURLU BELEDİYESPOR: İlkay Sezer, Onur (Serkan), Mücahit, Zafer (Berati), Taha, Burak (Özkan), Ayhan, Murat Can, Orhan Safa, Tolga, Yavuz Burak.
GOL: 6. dak. Muhammed (Ünyespor).

HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ilk yarının son maçında grubun şampiyon adaylarından Ünyespor deplasmanında ilk dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup olarak devreyi puansız kapattı. Kırmızı Beyazlı temsilcimiz güçlü rakibi önünde verdiği mücadele ile ikinci yarı öncesinde umut verdi.
Grupta ikinci sırada bulunan Ünyespor-Sungurlu Belediyespor maçını yaklaşık 1200 taraftar izledi. Maça hızlı başlayan ev sahibi takım 6. dakikada golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Furkan’ın arka direğe ortasında sol çaprazda bulunan Muhammed topun gelişine mükemmel vurdu topu uzak kale direğinin dibinden Sungurlu Belediyespor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden sonra Sungurlu Belediyespor rakibi önünde oyunu dengeledi ve iki kalede de takımlar etkili oldular. Güzel hava ve saha şartlarında oynanan maçta tempo çok yüksek olmasına karşın son vuruşlarda iki takımda başarılı olamayınca devre 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda ev sahibi takım daha kontrollü oynarken temsilcimiz beraberlik için cesaretle rakibinin üzerine gitti ve etkili olmaya çalıştı ancak bu sezonki en büyük sorunu gol yollarında başarılı olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrılan Sungurlu Belediyespor ilk yarıyı 6 puanla düşme hattında tamamladı.

Editör: Haber Merkezi