HALİL ÖZTÜRK
Sungurlu Belediyespor evinde konuk ettiği Çankırıspor’a 2-0 yenilerek galibiyet hasretine altı maça çıkardı. Temsilcimiz rakibi önünde futbol olarak üstün görünsede gol yollarında başarılı olamayınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Sungurlu ilçe sahasında oynanan maçta Sungurlu Belediyespor’u Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve yaklaşık beş yüz kadar futbol sever yalnız bırakmadı. Maçın ilk dakikalarında kontrollü bir futbol ortaya koyan temsilcimiz 16. dakikada en büyük handikapı korner atışından yediği golle rakibi önünde 1-0 geriye düştü.
Sonraki bölümde ise oyunda kontrolü ele alan Sungurlu Belediyespor rakip kalede etkili oldu ancak pozisyonları sonuçlandıramadı. İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda ise Sungurlu Belediyespor özellikle sağ kanattan rakip kaleye yüklendi ve çok sayıda pozisyon üretti. Girdiği bu pozisyonlarda final bölümünde bir türlü istenilen sonucu alamayan Sungurlu Belediyespor hücum oyuncularında tüm değişikliklerde bu soruna çözüm olmadı. Maçın 75. dakikasında ise imkansız gerçekleşti ve temsilcimizde kaleci ve savunma oyuncusu çarpışarak ortada kalan topu konuk takımda İsmail gole çevirdi ve bir anlamda maçı bitiren golü attı.
Maçın kalan bölümünde ise konuk takım oyunda kontrolü elinde tutmayı başardı ve Sungunlu Belediyespor’a umutlanma şansı vermedi. Bu galibiyet ile Çankırıspor 15 puana yükselirken Sungurlu Belediyespor ise 6 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR:
3. dakikada sağ kanattan Sungurlu Belediyespor’un kazandığı korner atışında ceza yayı üzerinde topla buluşan Berati sert vurdu top yandan az farkla auta gitti.
16. dakikada konuk Çankırıspor golü buldu. Sağ kanattan kullanılar korner atışında ceza sahasına yapılan ortada Hürkal Eren çok iyi yükseldi kafa ile topu köşeden Sungurlu ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
19. dakikada sağ kanattan gelişen Sungurlu Belediyespor atağında ceza sahasına ortalanan topa Taha kafayı vurdu top yandan auta gitti.
İlk yarı konuk Çankırıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
63. dakikada sağ kanattan gelişen konuk Çankırı atağında Anıl topla ceza sahası girmeden yerden sert vurdu top az farkla auta gitti.
69. dakikada sol kanattan etkili gelen Sungurlu Belediyespor atağında ceza sahasına yapılan ortada Burak iyi yükseldi kafayı vurdu üstten auta gönderdi.
75. dakikada konuk takım ikinci golü buldu. Kaleci İlkay Sezer savunmada kendi oyuncusu ile çarpıştı boşta kalan topu İsmail ağlara göndermekte zorlanmadı ve takımını 2-0 öne geçirdi.