SALON: Mahmut Atalay.
HAKEMLER: Mehmet Ali Çiftçi, Hüseyin Kamber .
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Tuğberk, Eneshan, Metehan, Hasan Hüseyin, Alican, Tana, Kaan, Erenhan, Furkan, Okan Orhan . 
TKD KUZEY ENERJİ GÜMÜŞHÜNE TORUL GENÇLİKSPOR: Selçuk, Anıl, Metehan Bostanoğlu, Hakan, Metehan Bas, Kaan, Murat, Batı, Emre, Ali Onur, Gökay, Onur Altınkaya.
SÜRE: 114 dakika.
SETLER: 25-21, 25-23, 18-25, 25-18.

HALİL ÖZTÜRK
Sungurlu Belediyespor zoru başardı. Voleybol 1. Lig B grubunda ligde al sıralardan uzaklaşmak isteyen Sungurlu Belediyespor grupta final grubu mücadelesi veren Gümüşhane Torul Gençlikspor’u taraftarlarınında verdiği mükemmel destek ile 3-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu.
Ligde dört maçlık galibiyet serisini hafta içinde Hatay deplasmanında kaybederek bitiren Sungurlu Belediyespor dün evinde grupta dördüncü sırada bulunan ve play-off hesapları yapan Gümüşhane Torul Gençlikspor önüne çıktı. Takımın sorumluluğunu Mustafa Özdemir aldıktan sonra bir çok oyuncu ile yollarını ayırmasına karşın mücadelesi ile büyük bir çıkış gösteren Sungurlu Belediyespor bunu Gümüşhane karşısında sürdürmek için mücadele etti.
Canlar 19 taraftar grubunun verdiği destek ile maça moralli başlayan Sungurlu Belediyespor rakibi önünde özellikle savunmadaki başarılı oyunu ile seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette konuk takımda savunmadaki hataları azaltıncı mücadele iyi yükseldi ve son bölümleri oldukça heyecanlı geçen seti 25-23 kazanmayı başaran Sungurlu Belediyespor 2-0 üstünlüğü yakaladı ve iyice morallendi.
Üçüncü sette ise tecrübeli isimlerden kurulu kadrosu ile Gümüşhane Torul takımı kolay temsil olmayacağını gösterdi ve hücumda çok daha etkili bir oyun çıkardı ve üçüncü seti 25-18 alarak durumu 2-1 yaptı ve umutlandı.
Dördüncü sette ise temsilcimiz taraftarlarınında verdiği destek ile rakibinin maça ortak olmasına izin vermedi savunmadaki başarılı oyunu ile rakibine kolay sayı şansı vermedi ve bu setide 25-18 alarak salondan 3-1 galibiyet ve üç puan ile ayrılarak 18 puanla dokuzuncu sırada kendine yer buldu ve tehlikeli bölgede bulunan rakipleri ile arasındaki puan farkını açtı.
Maçı Belediye Başkan Yardımcısı ve Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen ile 200 kadar spor sever izledi.