SAHA: Safranbolu İlçe.
HAKEMLER: Bahadır İleri, Hakan Adlı, Sinem Çetin.
SAFRANBOLU BELEDİYESPOR: İlker, Ekrem, Bilal, Hamdi Furkan, Abidin, Emre, M.Ali, Fehmi, Ogün, Gökhan, Osman.
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Kaan, Mustafa, Zafer, Taha, Osman, Olgu (Tolga Amasyalı), Salih, Tolga Aktekin (Ayhan), Nedim, Berkay, Başaran (Yavuz Burak).
GOLLER: 34. 36. ve 60. dakikalarda Osman Gıdık, 73. dak. (penaltıdan) Nedim.

HALİL ÖZTÜRK
Sungurlu Belediyespor ikinci yarının ilk maçında Safranbolu Belediyespor deplasmanında devre arasındaki tecrübeli golcüsü Osman Gıdık’ın attığı gollerle 4-0 yenerek ikinci yarıya galibiyet ile başladı.


Ligde ilk yarıda evinde Safranbolu Belediyespor’u 5-0 yenerek sezona iyi başlayan Sungurlu Belediyespor sonraki haftalarda ise galibiyet sevinci yaşayamadı ve üç beraberlik alabildi. Devre arasında kadrosunda büyük oranda revizyona giden kırmızı beyazlılar Safranbolu Belediyespor deplasmanında olmak yada olmamak maçına çıktı.


Bu maçtan alınacak üç puan umutları artıracak kaybedilmesi halinde ise umutlar iyice azalacaktı. Sahanın bazı bölümlerinin karla kaplı olduğu sahada başlayan maça etkili ve baskılı start veren Sungurlu Belediyespor’da devre arası transferlerden iki tecrübeli isim savunmada Nedim ve hücumda Osman başarılı performansları ile büyük beğeni topladılar. Tecrübeli golcü Osman Gıdık attığı üç gol, kazandırdığı iki penaltı ile maçın kahramanı olarak kaçırdığı penaltı ise nazarlık oldu.


34. dakikada sol kanattan gelişen Sungurlu Belediyespor atağında ceza sahasına yapılan ortaya Osman Gıdık harika bir vole vuruşla topu köşeden ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.


Golden iki dakika sonra bu kez ceza yayı üzerinde Taha’nin indirdiği topa Osman Gıdık ceza yayı dışından mükemmel bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yapan golü attı.


45. dakikada Osman yine sol kanattan ceza sahasına girdi rakibi tarafından düşürüldü hakem tededdütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Osman topu yan direğe nişanladı ve top yandan auta gitti.
İlk yarıyı Sungurlu Belediyespor 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıyada etkili başlayan Sungurlu Belediyespor 62. dakikada farkı üçe çıkardı. Tolga Aktekin’in ortasında Osman yaklaşık 25 metreden ceza sahası dışından uzak köşeye yerden sert görderdi top direğin dibinden ağlara gidince tecrübeli golcü kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı.
73. dakikada ani gelişen Sungurlu Belediyespor atağında Osman Gıdık topla ceza sahasına girdiği anda rakibi tarafından düşürüldü hakem penaltı noktasını gösterdi atıyı kullanan Nedim topu ağlara göndererek skoru belirleyen golü attı: 4-0
Bu galibiyet ile Sungurlu Belediyespor 9 puana yükselerek düşme hattındaki rakiplerini yakalarken Safranbolu Belediyespor ise ikinci yarıyada puansız başladı.

Editör: Haber Merkezi