HA­LİL ÖZ­TÜRK
Böl­ge­sel Ama­tör Lig 4. grup­ta­ki tem­sil­ci­miz Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por li­gin be­şin­ci haf­ta ma­çın­da ya­rın sa­ha­sın­da Tur­hals­por önün­de ga­li­bi­yet ara­ya­cak.
Lig­de ilk üç haf­ta­da top­la­dı­ğı beş pu­an­la üst sı­ra­lar­da ken­di­ne yer bu­lan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por geç­ti­ği­miz haf­ta so­nu ilk mağ­lu­bi­ye­ti La­dik Be­le­di­yes­por dep­las­ma­nın­da al­mış­tı. Bu mağ­lu­bi­ye­tin ar­dın­dan sa­ha­sın­da ya­rın sa­at 15’de Tur­hals­por’u ko­nuk ede­cek Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’da he­def ka­za­na­rak ye­ni­den bir çı­kış ya­ka­la­mak.
Kır­mı­zı Be­yaz­lı ta­kım­da Hav­za ma­çın­da kır­mı­zı kart gö­ren Ay­han ve Bu­rak ile sa­kat­lı­ğı de­vam eden Ya­şar dı­şın­da ek­sik fut­bol­cu bu­lun­mu­yor.
Ko­nuk Tur­hals­por ile se­zo­na id­di­alı baş­la­dı an­cak ilk üç haf­ta so­nun­da sa­de­ce bir pu­an ala­rak sı­ra­la­ma­da 11. sı­ra­da yer alı­yor. Geç­ti­ği­miz haf­ta­yı bay ge­çen Tur­hals­por, Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por dep­las­ma­nın­dan pu­an ya­da pu­an­lar­la dö­ne­rek çı­kı­şa geç­mek ama­cın­da.
Ma­çı An­ka­ra böl­ge­si ha­ke­mi Ha­kan Ak­taş yö­ne­te­cek yar­dım­cı­lık­la­rı­nı ise Tür­ker Özer ve Okan De­li­er ya­pa­cak. Ma­çın dör­dün­cü ha­ke­mi Cey­hun Pam­ba göz­lem­ci ise Su­at Öz­dal

‘Kazanmak istiyoruz’
Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hü­se­yin Eğer, ya­rın sa­ha­la­rın­da oy­na­ya­cak­la­rı Tur­hals­por ma­çı­nı ka­za­na­rak ye­ni bir çı­kış yap­mak is­te­dik­le­ri­ni söy­le­di.
Lig­de ge­çen haf­ta La­dik Be­le­di­yes­por dep­las­ma­nın­da ge­rek mü­ca­de­le ge­rek­se oy­na­dık­la­rı fut­bo­lun kar­şı­lı­ğı­nı ala­ma­dık­la­rı­nı ve sa­ha­dan pu­an­sız ay­rıl­dık­la­rı­nı be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör Hü­se­yin Eğer ‘Ya­rın sa­ha­mız­da Tur­hals­por’u ko­nuk ede­ce­ğiz.
Ra­ki­bi­miz li­ge id­di­alı kad­ro ile baş­la­dı an­cak ilk dört haf­ta­da is­te­di­ği so­nuç­la­rı ala­ma­dı. On­lar­da çı­kış pe­şin­de­ler. Biz­de sa­ha­mız­da ka­zan­mak is­ti­yo­ruz. Bi­ze çok zor bir maç bek­li­yor bi­li­yo­ruz ve bu doğ­rul­tu­da haf­ta ba­şın­dan iti­ba­ren bu ma­ça ha­zır­lan­dık.
İki ta­kı­mın­da ka­zan­mak is­te­ye­ce­ği maç çok zor­lu ge­çe­cek. İler­le­yen haf­ta­lar­da sı­kın­tı ya­şa­ma­mak adı­na evi­miz­de pu­an kay­bet­mek is­te­mi­yo­ruz. Li­gin ilk haf­ta­sın­dan bu­ya­na or­ta­ya koy­du­ğu­muz mü­ca­de­le­yi bu maç­ta­da sa­ha­ya koy­du­ğu­muz tak­dir­de is­te­di­ği­mi­zi ala­rak ay­rı­la­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum.
Genç bir ta­kı­mız ve za­man za­man bi­rey­sel ha­ta­lar so­nu­cu be­lir­li­yor. Her haf­ta bi­raz da­ha tec­rü­be ka­za­na­rak önü­mü­ze ba­kı­yo­ruz. Ya­rın­ki maç­ta­da sa­aha­da fut­bol­cu­la­rım el­le­rin­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­cek­ler bun­dan hiç şüp­hem yok. Be­nim bu nok­ta­da ta­raf­tar­lar­dan is­te­ğim sta­da ge­le­rek ta­kım­la­rı­na dok­san bo­yun­ca des­tek ver­me­le­ri. Bu tür zor­lu maç­lar­da ta­raf­tar des­te­ği çok önem­li biz­de bu avan­ta­jı­mı­zı iyi kul­lan­mak için on­la­ra bü­yük ih­ti­yaç du­yu­yo­ruz. On­lar sa­de­ce ta­kım­la­rı­na des­tek ver­sin­ler fut­bol­cu­la­rım­da sa­ha­da ge­re­ken mü­ca­de­le­yi ve­re­cek­ler ina­nı­yo­rum­ki maç so­nun­da da ga­li­bi­yet se­vin­ci­ni hep bir­lik­te ya­şa­rız’ de­di.