HARUN AKKAYA
Erkekler Voleybol 1. liginde Sungurlu Belediyespor yarın saat 13’de evinde grupta ikinci sırada bulunan Sorgun Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcimiz ligde kalmak konuk Sorgun Belediyespor ise play-off yolundaki ikinci sıradaki yerini korumak için kazanmak isteyeceği maçın büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor.


Grupta 47 puanla ikinci sırada bulunan Sorgun Belediyespor play-off maçlarını avantajlı gitmek için sıralamadaki yerini korumak için kazanmak isteyeceği maçta temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ise ligde kalmak için evindeki maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda.


Geçtiğimiz hafta sonu çok zorlu Bulancak deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönerek altın değerinde üç puan alan Sungurlu Belediyespor düşme hattındaki rakiplerinden Niksar Belediyespor’un grup lideri Palandöken Belediyespor’u yenmesi ile buruk bir sevinç yaşadı.


Ligin kalan dört haftasında iki iç iki deplasman maçına çıkacak olan Sungurlu Belediyespor evindeki maçı kazanarak rakibi Niksar ile arasındaki puan farkını korumak ve gelecek hafta sonu Niksar deplasmanında bu avantajını koruyarak gitmek amacında.


Sungurlu Belediyespor Voleybol Teknik Sorumlusu Mustafa Özdemir rakibin gücünü bildiklerini ancak evlerinde oynayacakları bu maçı kazanarak sıralamadaki yerlerini korumak istediklerini söyledi Özdemir bu maçta en büyük isteklerinin taraftarların takımlarına sahip çıkması ve maç boyunca destek vermesi olduğunu söyledi.


İki takım ve gruptaki diğer takımlarıda yakından ilgilendiren bu zorlu maçı Erzincan bölgesi A klasman hakemi Gürhan Gül yönetecek yardımcılığını ise Trabzon’dan Sema Kayıkçı yapacak. Maçın gözlemcisi ise Çorum’dan Recep Öztuna.

Editör: Haber Merkezi