HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da Sportif Direktör olarak göreve başlayan Hamit Işık, herşeyden önce kendisini böyle önemli bir göreve layık gören Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.   Işık, böylesine zorlu bir görevi icra ederken tüm taraftarların da “ Tam destek, hep destek” anlayışı içerisinde büyük Çorumspor camiası ile birlikte  layık olduğu yerlere taşıyacaklarını söyledi.


Ligde bundan sonra oynayacakları 16 maçın da kendileri için final niteliğinde olduğunu söyleyen ve yarın kendi sahamızda oynayacakları 1461 maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Sportif Direktör Hamit Işık, “Biz başta Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız 1461 Trabzonspor maçıyla birlikte diğer maçlarımızdan istediğimiz sonuçlarla ayrılmak için yoğun mesai harcayacağız.


Şuan takımın başında takımı en yakından tanıyan bir ekip var. Onlar da takımımızı maça en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorlar. Teknik ekibimize benim ve yönetim kurulumuzun güveni  tam. Bunun yanında bizler de üzerimize düşen her şeyin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Tüm mesaimizi takımımızı maçlara en iyi şekilde hazırlamak adına harcıyoruz.


Taraftarlarımızın transfer isteğini de anlıyoruz. Kadromuz yeterince geniş olmasına rağmen malesef sakatlıklardan dolayı bizim de istemediğimiz sıkıntılar yaşıyoruz. Buna karşılık kadromuzda Çorum altyapısından yetişen gerçekten yetenekli genç futbolcularımız mevcut. Her yeni transfer demek bu gençlerimizin daha fazla forma şansı bulamaması demek.


Yine teknik heyetimizin raporu doğrultusunda gerekli mevkilere transfer yapabiliriz. Altını bir kez daha çiziyorum ki, şuan kadromuzda altyapımızdan çıkardığımız gençlerimize de forma şansı veriyoruz. Bunu da çok ama çok önemsiyoruz. Çorum futbolu için bunun ne kadar önemli olduğunun gelecek yıllarda anlaşılacağına inanıyoruz. Örneğin Pazar günü oynayacağımız  1461 Trabzon maçı öncesi iki sol bekimiz sakat, bir sol bekimiz de cezalı durumda. Bu durum karşısında teknik direktörümüz altyapımızdan devrearası kampımıza katılan sol bek oyuncusu 2001 doğumlu Nafican’ı muhtemelen bu maçta sahaya sürecek. Biz bunların hepsini kazanç olarak görüyoruz. Taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz’ dedi.