HA­LİL ÖZ­TÜRK

Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Se­lim Sü­mer, ya­rın ev­le­rin­de se­zo­nun son ma­çın­da Kı­zıl­ca­bö­lüks­por ile ile oy­na­ya­cak­la­rı kar­şı­laş­ma­da ta­raf­tar bas­kı­sı de­ğil des­te­ği bek­le­dik­le­ri­ni söy­le­di.
Sü­mer, li­gin son iki ma­çı ön­ce­sin­de az­da ol­sa ma­te­ma­tik­sel ola­rak play-off şans­la­rı­nın de­vam et­ti­ği­ni ve bu­nu son nok­ta­ya ka­dar ko­va­la­ya­cak­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Düz­yurt­spor ma­çın­da ta­kım ola­rak ka­zan­mak adı­na çok iyi bir mü­ca­de­le ver­dik.
Bu maç­ta fi­nal pas­la­rı ve son vu­ruş­lar­da ba­şa­rı­lı ola­ma­dık­la­rı için ka­za­na­ma­dık­la­rı­nı be­lir­ten Sü­mer ‘Fut­bol­cu­la­rı­mın bu sü­reç­te gös­ter­dik­le­ri öz­ve­ri ve mü­ca­de­le­den son de­re­ce mem­nu­num. Ya­rın gru­bun iyi kad­ro­su­na sa­hip Kı­zıl­ca­bö­lüks­por ile zor­lu bir ma­ça çı­ka­ca­ğız.

Bi­zim he­de­fi­miz li­gin sa­ha­mız­da oy­na­ya­ca­ğı­mız son ma­çı­nı ka­za­na­rak ta­raf­tar­la­rı­mı­za üç pu­an se­vin­ci ya­şat­mak. Hem ikin­ci ya­rı­da ga­li­bi­yet se­vin­ci ya­şa­ya­ma­yan ta­raf­tar­la­rı­mı­zı son maç­ta mut­lu et­mek hem­de se­zo­nu ga­li­bi­yet­le ka­pat­mak is­ti­yo­ruz,

Son haf­ta­lar­da kad­ro­muz­da­ki genç ar­ka­daş­la­ra for­ma ve­ri­yo­ruz ya­rın­da öy­le ola­cak. Bu genç ar­ka­daş­la­rı­mız ha­ta ya­pa­bi­lir­ler ta­raf­tar­la­rı­mız­dan bun­la­ra sa­hip çık­ma­la­rı­nı ve tep­ki gös­ter­mek ye­ri­ne des­tek ve­re­rek on­la­rı mo­ral­lin­dir­me­le­ri­ni is­ti­yo­ruz. İç sa­ha­da ta­raf­tar bas­kı­sı de­ğil des­te­ği is­ti­yo­ruz’ de­di.

Editör: Haber Merkezi