HALİ,L ÖZTÜRK
Tarık Demir’den bir büyük başarı daha. Milli Atlet Liseli Gençler Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda 1500 metrede birinciliği kazandı.
Mersin’de devam eden Liseli Gençler Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda yarışan Spor Lisesi’nden Tarık Demir 1500 metrede tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu. Tarık Demir 3000 metre yarışında da aynı başarıyı tekrarlamak amacında.
Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Atletizm Antrenörü Ahmet Koltaş sporcusunun 1500 metrede kazandığı şampiyonluğun ardından 3000 metrede de iddialı olduğunu söyledi. Koltaş asıl hedeflerinin ise 13-19 Mayıs tarihleri arasında Hırvatistan’ın Split kentinde yapılacak olan ISF Dünya Okullar arası Atletizm Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.
Tarık Demir Türkiye Şampiyonu
1500 metrede Türkiye Şampiyonu olan Spor Lisesi öğrencisi Tarık Demir 3000 metrede de aynı başarıyı hedefliyor. Asıl hedef ise Dünya Atletizm şampiyonası.

YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
1
Şehidin arkadaşının isteği kabul edildi
2
Berkay Prefabrik 15 günde ev sahibi olma imkanı...
3
Ciğerci Dursun hizmette
4
Halk otobüslerinde nakit devri bitiyor
5
Öğrenciler yazarlarla buluştu
6
Portekiz’de ata sporumuzu tanıttılar
7
Kur’an-ı en güzel onlar okudu
8
Hem doğayı koruyorlar hemde engellilere destek oluyorlar
9
Kargı tarihinin ilk kadın belediye meclis üyesi...
10
Alkan ve Özdemir, Havzalı öğrencilerle bir araya...
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:22

GÜNEŞ
05:11

ÖĞLE
12:42

İKİNDİ
16:38

AKŞAM
20:03

YATSI
21:44
SIRADAKİ HABER