HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, 1461 Trabzon karşısında özellikle ikinci yarıda futbolun tüm gereklerini yaptıklarını ancak gol yollarında başarılı olamadıklarını belirterek ‘Tek eksiğimiz goldü ben futbolcularımı ve doksan dakika takımlarına destek veren taraftarlarımızı kutluyorum’ dedi.


Rakibin grubun genç ve koşan takımı olması nedeni ile kontrollü başladıklarını ancak ilk yarıda istediklerini fazla sahaya yansıtamadıklarını belirten Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu ‘İlk yarıda istediğimiz pas oyununu yapamadık ve sonucunda da istediğimiz pozisyonları üretemedik.


İkinci yarıda ise ilk yarıya göre daha fazla topa sahip olduk rakibe boş alan bırakmadık ve daha net ataklar geliştirdik. Gerdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandırabilsek maçtan çok iyi bir skorla galip ayrılabilirdik. Çok istedik ve bunun içinde mücadele ettik ancak futbolun meyvesi olan golü bulamayınca sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Bu maçtaki tek eksiğimizin gol olduğunu düşünüyorum.


İlk maçımızda hemde sahamızda üç puanla ayrılmak isterdik ancak olmadı. Ben öncelikle sahada doksan dakika boyunca verdikleri mücadeleden dolayı futbolcularımı sonrada bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızı mutlu bir şekilde evlerine gönderemediğimiz için üçgünüz. Yarış devam ediyor ve biz önümüzdeki maçlarda bizlere yakışan skorları almak için daha fazla çalışacağız bundan emin olsunlar. Biz aldığımız sorumluluğu biliyoruz ve bu bilinç içinde sezon sonunda hedefe ulaşmak için elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi