SAHA: Miracle Resort Otel 2 No’lu Saha
HAKEMLER: Gencay Hürmen, Mahmut Kısaç, Baran Karabahşi.
YENİ ÇORUMSPOR: Reşat (46. dak. Onur)(85. dak Hasan), Uğur (56. dak. Kemal), Mehmet (72. dak. Nafican), Mümin, Ertuğrul (78. dak. Hacı), Oğuzhan (78. dak. Nuri), Kaan, Mikail (72. dak. Muhammed) Barış (28. dak. (Laçin)(69. dak. Haktan), Yakup (10. dak. Kıvanç), Volkan (65. dak. Kerem).
ALTINDAĞ BELEDİYESPOR: Mustafa, Efe, Bülent, Emrah, Kayhan, Ercan (70. dak. Burhanettin), Barış, Melih (70. dak. Yalçın), Hüseyin, İsmail, Berkay.
GOL: 54. dak. Melih (Altındağ Belediyespor)

HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında 3. lig 2. grupta mücadele eden Altındağ Belediyespor’a ikinci yarının başlarında yediği golle 1-0 mağlup oldu. Teknik Direktör Mehmet Aurelio ilk maçta olduğu gibi dünki maçtada kadrodaki oyuncuların büyük bir bölümünü forma verdi.
Maça ideale yakın kadrosu ile çıkan Yeni Çorumspor’da henüz 10. dakikada Yakup’un 28. dakikada ise Barış’ın sakatlanarak oyundan çıkmaları kırmızı siyahlı takımın hücum gücünü oldukça olumsuz etkiledi.
İlk yarıda iki takımda daha kontrollü oynarken hücum yollarında fazla bir varlık gösteremediler. İkinci yarıda ise Altındağ Belediyespor daha etkili bir görüntü ortaya koydu. Hücumda daha fazla görülen Altındağ Belediyespor 54. dakikada Melih’in attığı golle Yeni Çorumspor önünde 1-0 öne geçti.
Sonraki bölümde ise iki takımda sık sık oyuncu değişiklikleri yapınca oyun durdu ve istenilen performansları görmek mümkün olmadı. Teknik Direktör Mehmet Aurelio son bölümde ise kadrodaki gençlere şans verdi ve maçtan Altındağ Belediyespor 1-0 galip ayrıldı. Yeni Çorumspor ise ikinci hazırlık maçından da mağlubiyet ile ayrıldı.


54. dakikada ceza sahası üzerinde topla buluşan Berkay sert vurdu top savunmadan sekti topu ceza sahası içinde önünde bulan Melih kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda sert vurdu köşeden topu ağlara göndererek Altındağ Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.
61. dakikada Yeni Çorumspor’un kazandığı korner atışında ceza sahasına gönderilen topa Kıvanç çok iyi yükseldi kafayı vurdu top üstten az farkla auta gitti.
903. dakikada sağ kanattan yapılan ortada topu önünde bulan Laçin penaltı noktasına yakın noktada buluştuğu anda sert vurdu son anda savunma kayarak topu kornere çeldi ve Yeni Çorumspor’a beraberlik şansı vermedi.
Maçta Altındağ Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.