HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Be­le­di­yes­por se­zo­nun ilk ma­çın­da pa­zar gü­nü sa­ha­sın­da Muğ­las­por ile oy­na­ya­ca­ğı kar­şı­laş­ma­nın ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım dün sa­bah ve ak­şam çift an­tren­man yap­tı.

Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han’ın ba­ba­sı­nın ra­hat­sız­lı­ğı ne­de­ni ile İs­tan­bul’a ge­ri git­me­si ne­de­ni ile ka­tı­la­ma­dı­ğı an­tren­man­lar an­tre­nör­ler gö­ze­ti­min­de ya­pıl­dı. An­tren­ma­na izin­li olan Hak­tan ile li­sans iş­lem­le­ri için izin alan Ke­mal ve Sa­kat­lı­ğı bu­lu­nan Ba­rış dı­şın­da tüm fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar. Sa­met ise ta­kım­dan ay­rı ola­rak düz ko­şu yap­tı.

Te­sis­ler­de ya­pı­lan sa­bah an­tren­ma­nı sa­at 10.30’da baş­la­dı. Dar alan­da pas ile baş­la­yan an­tren­man da­ha son­ra ya­rı sa­ha­da tek pas ve ar­dın­dan da tak­tik ça­lış­ma ile de­vam et­ti. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım gü­nün ikin­ci an­tren­ma­nı­nı ise yi­ne te­sis sa­ha­sın­da sa­at 16’da yap­tı. Tek­nik He­yet bu ça­lış­ma­da Niğ­des­por ma­çı­nın tak­ti­ği üze­rin­de dur­du ve oyu­nu dur­du­ra­rak sık sık uya­rı­lar­da bu­lun­du.
Ço­rum Be­le­di­yes­por, Muğ­las­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün ya­pa­ca­ğı tak­tik ça­lış­ma ile sür­dü­re­cek.

Editör: Haber Merkezi