HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor takım kaptanı Oğuzhan Yalçın, takım olarak tek istediklerinin tüm şehrin kendilerini desteklemeleri olduğunu söyledi. Çorum'un artık mutlak anlamda 3. Lig'den kurtulması gerektiğine belirten tecrübeli futbolcu, " Sürekli gelişen ve büyüyen bir şehrimiz var. Artık bu futbolada da yansımasılı. Bu şehir 3. Lig'den mutlak ama mutlaka kurtulmalı. Bizler de bunun için buradayız. Bu işi hasreti artık bitirmek istiyoruz. Tüm amacımız ve arzumuz bu. Yeter ki, şehir bize inansın ve destek olsun. Bizim tek istediğimiz manevi destek, bunu bizden esirgemesinler. Emin olun gerisi kendiliğinden gelecektir. Çok şey istediğimiz de düşünmüyorum" dedi. 


‘Yönetim bazında çok şanslıyız’ 
Kulüp Başkanı Fatih Özcan başta olmak üzere diğer tüm yöneticilerin kendilerine çok büyük ilgi gösterdiklerinin altını çizen Yalçın, " Bir çok kulüpte oynamış bir isim olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, bizleri çok iyi anlayan ve her sıkıntımızda yanımızda olan bir yönetimimiz var. Bu her kulüpte olan bir durum değil. Özellikle Kulüp Başkanımız Fatih Özcan, yenildiğimiz maçlar da bile tüm sorumluluğu üzerine alıp bizlerin olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai harcıyor. Diğer yöneticilerimiz de öyle. Bizler de bunun farkındayız ve bu ilgiye layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda yönetimimizi mahcup etmeyeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

‘Aurelio hocamız ayrı bir rent kattı’ 
Mehmet Aurelio ile çalışmaktan tüm takımın mutlu olduğuna değinen takım kaptanı Oğuzhan Yalçın, " Mehmet Aurelio hocamız her şeyden önce çok mütevazi ve iyi bir insan. Bizlerle yakından ilgileniyor. Geldiği günden bu yana hem şehre hem de takımıza ayrı bir hava kazandırdı. Bunu gittiğimiz yerler de rahatlıkla gözlemliyoruz. Tüm bunların yanında gerek kariyeri, gerekse de futbol bilgisi zaten tartışılmaz bir isim. Ayrıca çokta disiplinli bir teknik adam. Bize tecrübecisiyle  çok şey katıyor. Bizler de bundan yararlanmaya çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte şampiyonluk kupasını kaldıran taraf oluruz" diye konuştu. 

 

‘Önce neferim’ 
Çorum Belediyespor'da takım kaptanı olarak görev yapmasının onur verici bir durum olduğunu dile getiren Yalçın, " Kendi memleketimin takımında kaptan olarak görev yapmam onur verici bir durum. Kaptanlık bana ayrı bir yük yüklüyor. Bunun bilincinde hareket ediyorum. Ancak herkes önce şunu çok iyi bilsin ki, ben her şeyden önce bu takımın bir neferiyim ve sadece başarılı olmak için çalışıyorum. Bu şehrin ne istediğini çok iyi biliyorum. Çünkü ben bu şehrin çocuğuyum. Tek isteğim de bu şehrin başarılı olması. Tüm enerjimi bu doğrultuda harcıyorum. Bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum. Başta da dediğim gibi bizim tek istediğimiz manevi destek. Bazen istemediğimiz şeyler de yazılıp çizilebiliyor. Tribünlerden de olumsuz söylemler duyabiliyoruz. Bu da işimizin bir parçası diyoruz. Şahsi hakarete varmadığı sürece de her türlü eleştiriye saygımız var. Ancak altını ısrarla çiziyorum ki, benim tek amacım bu takımın başarılı olmasıdır" ifadelerini kullandı. 

 

‘Diyarbakır’da şanssızlığı kırmak istiyoruz’
Şuan puan cetvelinde ikinci sırada bulunduklarını ve duruma da en çok kendilerinin üzüldüğüne belirten Oğuzhan Yalçın, " Biz hedefi belli bir takımız. Şuan liderle aramızda 6 puan fark var. Bu durum en çok bizleri üzüyor. Tek eksiğimiz ise deplasman galibiyeti. Bu gidişata bu hafta Diyarbakır deplasmanında dur demek için canla başla mücadele edeceğiz.  Bunun için de şuan tamamen bu maçı düşünüyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. İnşallah bu hafta ilk deplasman galibiyetimizi alıp Çorum'a mutlu dönmek istiyoruz. Hemen akabinde oynayacağımız Kocaelispor maçında da tribünleri dolu görmek istiyoruz. Son söz olarak diyeceğim şudur ki, " Şimdi destek zamanı" gelin el ele vererek bu sezon bu işi bitirelim" dedi. 

Editör: Haber Merkezi