HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por li­gin do­ku­zun­cu haf­ta ma­çın­da ya­rın sa­at 14.30’da sa­ha­sın­da Bu­cas­por önün­de iç sa­ha­da­ki ga­li­bi­yet se­ri­si­ni beş ma­ça çı­kar­mak için mü­ca­de­le ede­cek.
Lig­de ilk se­kiz haf­ta­da evin­de oy­na­dı­ğı dört ma­çı­da ka­za­na­rak 12 pu­an top­la­yan üç dep­las­man ma­çın­da ise sa­de­ce bir pu­an­la dö­nen Ço­rum Be­le­di­yes­por haf­ta için­de Pa­yass­por dep­las­ma­nın­dan 3-2 mağ­lup dö­ne­rek dış sa­ha sen­dro­mu­nu sür­dü­ren Ço­rum Be­le­di­yes­por ya­rın evin­de­ki ma­çı ka­za­na­rak iç sa­ha­da­ki ga­li­bi­yet se­ri­sin dör­de çı­kar­mak is­ti­yor. Ço­rum Be­le­di­yes­por’da sa­kat­lık­la­rı bu­lu­nan Ba­rış for­ma gi­ye­me­ye­cek.
Ko­nuk Bu­cas­por ise Sü­per Li­ge ka­dar yük­sel­dik­ten son­ra ya­şa­nan eko­no­mik so­run­lar ne­de­ni ile ini­şe geç­ti ve bu se­zon­da trans­fer ya­sa­ğı ne­de­ni ile 3. lig­de ta­ma­men alt ya­pı­sın­dan ye­ti­şen fut­bol­cu­lar­la mü­ca­de­le edi­yor. Yaş or­ta­la­ma­sı 19-20 olan genç­ler­den ku­ru­lu kad­ro­su ile mü­ca­de­le eden Bu­cas­por ilk se­kiz haf­ta­da al­dı­ğı üç be­ra­ber­lik ve üç pu­an­la grup­ta son sı­ra­da bu­lu­nu­yor.
Bu­cas­por’da haf­ta için­de oy­na­nan Bay­burt­spor ma­çın­da kır­mı­zı kart gö­ren Ba­rış ile dör­dün­cü sa­rı kar­tı­nı gö­ren İsa ya­rın oy­na­na­cak Ço­rum Be­le­di­yes­por ma­çın­da for­ma gi­ye­me­ye­cek­ler.

Editör: Haber Merkezi