MURAT KARASU
Bayanlar Voleybol 2. Lig 7. grupta beşinci hafta maçları sonunda grupta üç takım yollarına kayıpsız devam ederken temsilcilerimizden Osmancık Belediyespor haftayı üç puanla kapatırken Çorum Voleybol ise bu haftayıda puansız geçti.
Grupta lider Ordu Çamlıkspor evinde konuk ettiği Pazar Kaçkar Sağlık Koleji önünde 3-0 galip gelirken Amasya Şehzadeler evinde konuk ettiği temsilcilerimizden Çorum Voleybol önünde 3-1 galip gelerek ikinci sıraya yükseldi. Diğer temsilcimiz Osmancık Belediyespor ise evinde oynadığı maçta Çaykur Rizespor önünde ilk seti kaybetsede maçı 3-1 kazanarak dördüncü maçında ikinci galibiyetini aldı. Fındıklı Tenis Doğa Kulübü ise evinde Turhal temsilcisi karşısında 3-0 galip gelerek dördüncü sırada kendine yer buldu.
Ligde altıncı hafta maçları 2 Aralık pazar günü oynanacak. Grupta bu hafta Çorum derbisi oynanacak. 2 Aralık pazar günü saat 14’de Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maçta Çorum Voleybol evinde Osmancık Belediyespor ile karşılaşacak. İki temsilcimizden Çorum Voleybol kendine üst sıralarda yer bulmak için Osmancık Belediyespor ise ilk iki iddiasını devam ettirmek için galibiyet arayacak.