YÜKSEL BASAR
Manavgat’ta düzenlenen Uludağ Kupası 10-14 yaş Tenis trnuvası’nda Çorumlu sporcular Batuhan Bakırcan ikinci Alaaddin Başarslan ise dördüncü olarak Çorum’a dereceyle döndü.
Tenis Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Uludağ Kupası 10-14 yaş (kız-erkek) Türkiye Tenis Şampiyonası 25-28 Ekim tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yapıldı. Alibey Clup Spor Tesisleri’nde yapılan müsabakalarda Türkiyenin değişik illerinden 181 sporcu katıldı.
Çorum’dan üç sporcunun mücadele ettiği turnuvada Batuhan Bakırcan 12 yaşında olmasına rağmen 14 yaş kategorisinde mücadele etti. Güçlü rakiplerini yenerek finale kadar yükselmeyi başaran Batuhan Bakırcan finalde kaybederek turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Diğer Çorumlu sporcu Alaaddin Başarslan 10 yaş kategorisinde dördüncülük elde ederken, Recep Başarslan ise 11 yaş kategorisinde turnuvayı 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile tamamladı.
Turnuva hakkında açıklama yapan Tenis İl Temsilcisi Erdal Bakırcan, 10-14 yaş kategorisinde düzenlenen turnuvanın sporcuların gelişimi açısından oldukça önemli olduğunu söylerken, turnuvada dereceye yapan sporcuları ve antrenörleri de tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi