HALİL ÖZTÜRK
Lig­de son iki ma­çın­dan pu­an­sız ay­rı­la­rak zir­ve­den iyi­ce uzak­la­şan Ço­rum Be­le­di­yes­por pa­zar gü­nü grup li­de­ri Bay­burt­spor ile dep­las­man­da oy­na­ya­ca­ğı ma­çın ha­zır­lık­la­rı­nı dün yap­tı­ğı tak­tik ça­lış­ma ile sür­dür­dü.

Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım­da Ko­ca­elis­por kar­şı­sın­da alı­nan mağ­lu­bi­ye­tin ar­dın­dan yö­ne­tim ta­ra­fın­dan dört fut­bol­cu­nun sü­re­siz kad­ro dı­şı bı­ra­kıl­ma­sı­nın ya­rat­tı­ğı şo­kun et­ki­si­ni at­la­tan tek­nik he­yet ve fut­bol­cu­lar dün sa­at 13’de te­sis­le­rin 1 no­lu sa­ha­sın­da ça­lış­tı­lar.

Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­lio yö­ne­ti­min­de­ki an­tren­ma­na tüm fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar. Isın­ma ha­re­ket­le­ri ile baş­la­yan an­tren­man be­şe iki pas ça­lış­ma­sı ile de­vam et­ti son bö­lüm­de ise tak­tik ça­lış­ma ya­pıl­dı. Tak­tik ça­lış­ma sı­ra­sın­da Tek­nik He­yet Bay­burt­spor ile ge­len ra­por­lar doğ­rul­tu­sun­da ra­ki­bin ar­tı­la­rı ve ek­sik­le­ri ko­nu­sun­da uya­rı­lar­da bu­lu­na­rak fut­bol­cu­lar­dan ba­sit top kay­bı yap­ma­ma­la­rı­nı is­te­di.

Ço­rum Be­le­di­yes­por, Bay­burt­spor ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün ya­pa­ca­ğı tak­tik çift ka­le ile sür­dü­re­cek.

Editör: Haber Merkezi