HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor’da transfer çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Kırmızı Siyahlı takımda Hafta başında Başkan Fatih Özcan ve teknik ekibin Antalya’da yaptığı görüşme sonunda belirlenen yol haritası doğrultusunda Başkan Yardımcısı Hamit Işık belirlenen isimlerle görüşmelere başladı.
Adliyespor maçından sonra Antalya’da bir araya gelen Başkan Fatih Özcan, 2. Başkan Mustafa Şeker ve Antrenör Ersin Küçükoğlu, Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile telekonferans sistemi ile görüşerek kadrola dahil edilecek isimler konusunda görüş alış verişinde bulundular.

Takımın eksik bölgeleri için belirlenen isimler üzerinde belli bir mutabakat sağlanan bu görüşmenin ardından belirlenen isimler Başkan Yardımcısı ve Teknik Konulurdan Sorumlu Hamit Işık’a iletildi ve bu isimlerle ile temasa geçildi.

Kadrosundaki sekiz futbolcu ile yollarını ayıran Yeni Çorumspor’da beş ismin kadroya katılması amaçlanıyor. Savunma bloğunda stoper için bir, savunmanın önünde orta sahaya iki ve birde kanat oyuncusu kadrosunu kadrosuna katmak isteyen kırmızı siyahlı yönetim en doğru isimleri kadrosuna katmak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Devre arası transferde futbolcuların yanı sıra kulüpleri ilede anlaşmak zorunda olan Yeni Çorumspor yönetimi bu amaçla kadrosuna katacağı isimler konusunda ser verip sır vermiyor.

Başkan Fatih Özcan transfer edeceği isimlerden birinin cumartesi günü Çorum’da başlayacak ilk etapta takımla birlikte olabileceğini diğerlerinin ise gerek kulüpleri gerekse resmi işlemlerinin çözülmesinin zaman alacak olmasından dolayı Antalya kampına kalabileceğini belirtmişti.
Yeni Çorumspor Teknik Heyeti ise yeni transferlerin kampa kadar tamamlanmasının önemine dikkat çekerek hazırlık maçlarında tüm futbolcuları görmelerinin önemine dikkat çektiler.

Editör: Haber Merkezi