HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da devre arası transfer çalışmalarına start verildi. İlk yarının sona ermesinin ardından takımın eksik bölgeleri için teknik heyetin raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim kurulu Antalya’da transfer masasını kurdu.


Başkan Fatih Özcan, 2. Başkan Mustafa Şeker ve antrenör Ersin Küçükoğlu Antalya’da transfer çalışmalarına start verdi. Bu görüşmeye Teknik Direktör Mehmet Aurelio ise tele konferans sistemi ile katılarak görüşlerini dile getirdi.


Kırmızı Siyahlı kulüpte teknik heyetin raporu doğrultusunda beş futbolcu transfed edileceği öğrenildi. Bir genç kaleci, bir stoper iki orta saha ve birde kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Yeni Çorumspor Yönetimi stoper için düşündüğü isimle büyük oranda anlaştığı ve cumartesi günü başlayacak ikinci etap çalışmalarına takıma katılacağı öğrenildi.


Diğer transfer edilecek isimler üzerinde ise görüşmelerin devam ettiği ve yasal süreç nedeni ile bu transferlerin  Çorum’da yapılacak ilk etaba katılmalarının zor olduğu Antalya’da yapılacak devre arası kampına kadar bu isimlerinde katılacağı açıklandı.

Editör: Haber Merkezi