HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan devre arası kadrolarına katmak istedikleri beş ismin büyük oranda tamamlandığını kulüpleri ile sorunları çözdükten sonra açıklayacaklarını söyledi.


İlk yarı itibari ile istedikleri yerde olmasalarda hedefden kopmadıklarını belirten Başkan Özcan gönderilen futbolcularla ilgili olarak ise ‘Bu konudaki karar Teknik Heyetindir bizler sadece bu kararı onayladık’ dedi.


Başkan Özcan dün düzenlediği basın toplantısında ilk yarının bir değerlendirmesini yaptı ve ikinci yarı hazırlıklarını konusunda bilgiler verdi. Özcan ‘Lige başlarken hedefimiz 34 puan ve üzeriydi bunun altı puan gerisinde kaldık. İnaşlah ikinci yarıda bunu telafi edeveğimizi bunun için transfer çalışmalarımızı sürdürüyororuz. İçerde çok başarılı olduk ancak deplasmanda istemediğimiz sonuçlar aldık.


Beş milyonluk bir bütçe ile göreve talip olduk ve kongre sonunda da görev aldık. En büyük taahnütlerimizden biriydi kulübün ismini Çorumspor yapmak bunuda başardığımız için mutluyuz. Kulüp tescili falan yapılmıştır. Üç yıllık proje içinde gençlerin sahaya serpiştirilmesi vardı bunu son üç dört haftada başardığımıza inanıyorum.
Sekiz futbolu ile yollar ayrıldık. Camiada ayrılan isimlerle ilgili olarak şu niye gitti bu niye gitti diyenler var. Bu kulüpte kalacak gideceklerle ilgili kararı Teknik Heyet verir. Bizde Teknik Heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu kararı ile gönderildi. Yönetim olarak bizlerin bu konuda her hangi bir etkisi ve yetkisi yoktur.
Transfer görüşmelerimizle ilgili bir stoper ile anlaştık ön protokol imzaladık. Bir genç kalecimiz geliyor anlaşacağız.  Orta sahaya iki transfer için yapacağımız görüşmelerde sona gelindi. Kanat oyuncusu ilede anlaştık kulüpleri ile sorunu çözdüğümüz takdirde bu isimlerle anlaşma imzalayacağız. Gercekten titiz çalışıyoruz inşallah direk oynayacak isimler olacaktır. Tabiki kamp döneminde eksikler görülmesi halinde transfer yapılabilir. İyi bir futbolcu bulursak alırız son günde bile transfer yapabiliriz bunu zaman gösterecek.

Editör: Haber Merkezi