HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor play-off yolunda çok kritik maçta yarın sahasında Serik Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 15’de Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında başlayacak maçta kırmızı siyahlı takım cezası nedeni ile taraftar desteğinden yoksun oynayacak.

Grupta 43 puanla dördüncü sırada bulanan Serik Belediyespor ile 42 puanla beşinci sırada yer alan Yeni Çorumspor arasındaki maçı kazanan takım play-off biletini almak için büyük avantaj yakalayacak.

Geçen hafta sonu Bucaspor deplasmanında alacağı galibiyet ile farklı hesaplar yapacak olan Yeni Çorumspor rakibine 2-1 mağlup olarak çok büyük bir fırsatı kaçırdı. Kırmızı Siyahlı takım bu mağlubiyetinin ardından hafta boyunca Serik maçına hazırlandı. Uzun süredir sakat ve cezalılar nedeni ile tam kadro maça çıkamayan Yeni Çorumspor’da yarın oynanacak maç öncesi eksik futbolcu bulunmuyor.

Konuk Serik Belediyespor ise geçtiğimiz hafta sonu grup lideri Bayburtspor’u evinde tek golle yenerek büyük moral buldu ve bu moralle Yeni Çorumspor maçını kazanmak için hafta boyunca yoğun bir çalışma içinde geçti. Yeşil beyazlı takımda da zorlu maç öncesinde eksik futbolcu bulunmuyor. Maç için Serik Belediyespor taraftarlarının Çorum’a geleceği öğrenildi. Kırmızı Siyahlı takım taraftarlarıda maç için stad etrafından toplanarak takımlarına destek vermesi bekleniyor. İki takımın olduğu kadar grupta üst sıralar için mücadele eden diğer takımlarıda yakından ilgilendiren zorlu maçta İstanbul bölgesinin tecrübeli hakemi Serkan Ergün yönetecek.


‘Kazanmak için doğruları yapmalıyız’
Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu yarın sahalarında oynayacakları Serik Belediyespor maçında hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söyledi.
Serik Belediyespor’un güçlü ve tehlikeli bir takım olduğunu belirten Ersin Küçükoğlu ‘Kazanmak için sonuç almak için sahaya istediğimiz oyunu yansıtmak zorundayız. Bizde kalileti bir kadroya sahibiz. Basit güvenli oynayan ve az hata yapan takım olarak sonuca gidebileceğimizi düşünüyorum.
Takım halinde hareket eden bir görüntü vermemiz gerekiyor. İstediklerimizi düşündüklerimizi sahaya yansıttığımız taktirde istediğimizi alarak maçtan ayrılacağımıza inanıyorum. Tabiki seyirci desteğimizin olmayacak olması bir dezavantaj. Ancak yapacak bir şey yok sahada daha fazla konsantre olarak taraftarlarımızın eksikliğini hissetmeden daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. İnşallah maçın sonucunda sahadan galibiyet ile ayrılarak kalbi bizler için çarpan ve bizlere güvenen taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi