HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın Cizre’de yaşadıkları gerek saha içi gerekse saha dışındaki tüm olumsuzluklara karşın üç puanla dönebilecekleri bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Yalçın, hafta boyunca maçın atmosferi ve olabilecek olumsuzluklar konusunda gerekli uyarıları yaptıklarını ve bunla ilgili ellerinden gelen tüm tedbirleri aldıklarını belirterek ‘İlçeye girdiğimiz andan itibaren başlayan tehdit, korkutma, taşkınlık ve güç gösterisine karşın maça çıktık.

Maçın ilk yarısında sahada istediğimiz hiç bir şeyi yapamadık. Fiziksel olarak rakibin direnci yüksekti biz aynı dirençle karşılık veremedik ve soyunma odasına 1-0 mağlup girdik. Devre arasında yapılan değişiklikler ve moral motivasyon ile iyi başladık ve 15 dakikalık bölümde gerçek futbolumuzu oynadık.
Bu bölümde pozisyonlar ve ardından golü bulduk. Beraberlik golünden sonra ise yine oyun direncini kaybettik ve sonucunda baskı yedik. Son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Bizim takım olarak gerek saha dışı gerek saha içindeki tüm olumsuzlukları ve onların yanına birde maçın hakeminin yanlı tutumu, Emniyet güçlerinin büyük bölümünün olan olumsuzluklara seyirci kalmasına rağmen biz futbolumuzu oynasak sahadan galibiyet ile ayrılacak gücümüz vardı.

Yaşanılanları bir kenara bırakırsak istemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve bu maçtan gereken dersleri çıkartarak hafta sonu oynayacağımız Karacabey Belediyespor maçının hazırlığını başlayacağız dedi.

Editör: Haber Merkezi