HA­LİL ÖZ­TÜRK
Turk­cell Glo­bal Bil­gi Ço­rum Lo­kas­yon ça­lı­şan­la­rı ara­sın­da dü­zen­le­nen fut­bol tur­nu­va­sın­da şam­pi­yon­lu­ğu Boy Bu­za­ğı ta­kı­mı ka­zan­dı. Al­tı ta­kı­mın mü­ca­de­le et­ti­ği tur­nu­va­da tek maç­lı ele­mi­nas­yon sis­te­mi­ne gö­re oy­na­nan maç­lar­da Bay Bu­za­ğı, Hi­tit Kar­ta­lı’nı 10-4 ye­ner­ken SCR Spor Ku­lü­bü ise Ti­ri­ve­la ile nor­mal sü­re­si 4-4 bi­ten maç so­nun­da pe­nal­tı­lar­da ra­ki­bi­ne 5-4 üs­tün­lük sağ­la­yan Ti­ri­ve­la ya­rı fi­na­le yük­sel­di. Ko­ca­ayak­lar ise Fi­şek­ler’i 21-1 gi­bi fark­lı skor­la yen­me­yi ba­şar­dı.
Ya­rı fi­nal ma­çın­da Boy Bu­za­ğı, Tri­ve­la’yı 18-3, SCR Spor Ku­lü­bü ise Ko­ca Ayak­lar’ı 5-4 ye­ne­rek fi­na­le yük­sel­di­ler. Fi­nal ma­çın­da ra­ki­bi­ni 5-2 ye­nen Boy Bu­za­ğı ta­kı­mı tur­nu­va­nın şam­pi­yon­lu­ğu­nu ka­zan­dı.
Tur­nu­va­yı or­ga­ni­ze eden Ço­rum Lo­kas­yon Bi­rim Yö­ne­ti­mi ça­lı­şan­la­rın yo­ğun me­sa­ile­ri dı­şın­da stres at­ma­la­rı, bir­bir­le­ri­ni ta­nı­ma­la­rı ve sos­yal et­kin­lik­ler­de bir ara­ya gel­me­le­ri için dü­zen­le­dik­le­ri tur­nu­va­nın ama­cı­na uy­gun bir şe­kil­de ta­mam­lan­dı­ğı­nı be­lir­te­rek mü­ca­de­le eden tüm ta­kım­la­rı teb­rik et­ti­ler. Bu tür et­kin­lik­le­rin önü­müz­de­ki yıl­lar­da da de­vam ede­ce­ği­ni be­lir­ten yet­ki­li­ler şam­pi­yon olan ta­kı­mı da teb­rik et­ti­ler.
Fi­nal ma­çı­nın ar­dın­dan dü­zen­le­nen tö­ren­le ikin­ci ve üçün­cü olan ta­kım­la­ra ma­dal­ya bi­rin­ci olan ta­kı­ma ise ku­pa ve ma­dal­ya­la­rı­nı ver­di­ler. Bi­rim Yö­ne­ti­ci­le­ri önü­müz­de­ki gün­ler­de şam­pi­yon ta­kı­mı bir­de ödül ye­me­ğin­de bir ara­ya ge­ti­re­cek­ler.