HALİL ÖZTÜRK
U 14 Liginde Yeni Çorumspor bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Kırmızı Siyahlılar sezonun Mimar Sinan Gençlikspor önünde 7-0’lık farklı skorla galip gelerek son maçlar öncesinde şampiyonluğu garantiledi.


Pazar günü oynanan maçta Yeni Çorumspor rakibi önünde baştan sona kadar üstün oynadığı maçta ilk yarıyı 3-0 ikinci yarıda da dört gol bulan kırmızı siyahlı takım sahadan 7-0 gibi farklı skorla galip ayrılarak bitime bir hafta kala en yakın rakibinin 7 puan önünde şampiyonluğu garantiledi. Yeni Çorumspor ligde oynadığı sekiz maçıda kazanarak kayıpsız yoluna devam ederken 55 gol attığı ligde kalesinde dört gol gördü.


Ligde hafta sonu oynanan maçlarda İskilipgücüspor, HE Kültürspor’u 13-1, Gençlerbirliği ise Alaca Belediyespor’u 3-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattılar. Bu sonuçlarla şampiyon takım belli oldu ancak diğer iki kupanın sahibi son hafta maçları sonunda belli olacak.


Ligde son hafta maçları 2 Şubat cumartesi günü oynanacak. Ligin son hafta maçlarında Mimar Sinan Gençlik - Gençlerbirliği, Osmancık Belediyespor - HE Kültürspor, 1907 Gençlikspor - Alaca Belediyespor ve Eti Lisesi Gençlikspor - Yeni Çorumspor maçları oynanacak.enerek bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Kırmızı Siyahlılar bu kategoride rakipsizliğini bir kez daha gösterdi