HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ligin 21. hafta maçında yarın saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında Gölcükspor önünde galibiyet arayacak.
Ligin ikinci yarısında ilk maçta Muğlaspor’a yenilen ardından evinde 1461 Trabzon ile berabere kalarak kötü bir başlangıç yapan kırmızı siyahlılar geçtiğimiz hafta Fatsa deplasmanında üç puanla dönerek kötü gidişe son vermişti.


Kırmızı Siyahlılar play-off potası içinde kalmak ve ligi en üst sıralarda bitirmek için sahasında oynayacağı maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz haftalarda sakatlık ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeni ile sıkıntı yaşayan kırmızı siyahlılarda Gölcükspor maçında Ferdi dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Ligin ilk yarısında Gölcükspor deplasmanında başlama vuruşu olmayan penaltı golü ile rakibine 1-0 yenilen Yeni Çorumspor yarın hem rakibinden rövanşı almak hemde iç sahadaki galibiyet hasretine son vremeyi amaçlıyor.


Konuk Gölcükspor ise ligde alt sıralardan uzaklaşmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta Türkiye liglerinin tek namağlup takımı grup lideri Bayburtspor önünde aldığı 2-1’lik galibiyet ile büyük moral bulan Gölcükspor Çorum’a bu moralle kazanmak için geliyor.

Karşılaşmayı Gümüşhane bölgesi hakemi Şahin Berker yönetecek.

Editör: Haber Merkezi