HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Meh­met Au­re­lio, Se­rik dep­las­ma­nın­dan pu­an­sız ay­rıl­dık­la­rı için çok üz­gün ol­duk­la­rı­nı özel­lik­le ikin­ci ya­rı­da­ki oyun­la­rı ile mağ­lu­bi­ye­ti ha­ket­me­dik­le­ri­ni söy­le­di.
Se­rik Be­le­di­yes­por ta­kı­mı­nı iyi etüd et­tik­le­ri­ni ve haf­ta bo­yun­ca bu doğ­rul­tu­da ça­lış­tık­la­rı­nı be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­ilo ‘Ma­ça is­te­di­ği­miz gi­bi baş­la­ya­ma­dık. İlk ya­rı­da ra­kip et­ki­li bir oyun or­ta­ya koy­du biz bu­na kar­şı ko­ya­ma­dık. Bu­na rağ­men ilk ya­rı­yı 0-0 be­ra­be­re ta­mam­la­dık.

İkin­ci ya­rı­da ise oyun ola­rak ra­ki­be üs­tün­lü­ğü­mü­zü ka­bul et­tir­dik ve da­ha çok top­la oy­na­yan ta­raf biz­dik. Ra­ki­be bu ya­rı­da po­zis­yon ver­me­dik biz­de gir­di­ği­miz po­zis­yon­la­rı de­ğer­len­di­re­me­dik. Son da­kik­lar­da ye­di­ği­miz gol­le sa­ha­dan mağ­lup ay­rıl­dık.

Ger­çek­ten dep­las­man maç­la­rın­dan pu­an­sız dön­mek bi­ze ya­kış­mı­yor. Bu du­ru­mu dü­zelt­mek için ya­pıl­ma­sı ge­re­ken ney­se onu yap­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz. He­de­fe git­mek is­ti­yor­sak bu­nu ba­şar­mak zo­run­da­yız. Şim­di ön­ce­li­ği­miz haf­ta so­nun­da sa­ha­mız­da oy­na­ya­ca­ğı­mız Bağ­çı­lar ma­çı. Bu ma­çı ka­za­na­rak iç sa­ha­da­ki ga­li­bi­yet se­ri­mi­zi de­vam et­tir­mek zo­run­da­yız. Dep­las­man maç­la­rın­da­ki bu so­ru­nu çöz­mek için­de ge­rek­li adım­la­rı atıp ça­lış­ma­la­rı ya­pa­ca­ğız’ de­di.