HALİL ÖZTÜRK
Vali Mustafa Çiftçi Rekortmen Yüzücü Kaan Demir ve kulübü Mavi Ay Spor Kulübü’nü makamına davet ederek başarılarından dolayı kutladı.
25-28 Nisan tarihleri arasında Samsun’da yapılan Büyükler Türkiye Su Altı Yüzme Şampiyonası’nda Mavi Ay Spor Kulübü’nden Kaan Demir Gençler A kategorisinde 50 metre çift palette 20.82’lik derecesi ile on yıldır kırılamayan Türkiye rekorunu kıran Kaan Demir ayrıca Büyükler kategorisinde bir altın iki gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Vali Mustafa Çiftçi başarılı sporcunun bu derecelerini gördü ve kulübü ile birlikte makamına davet etti. Mavi Ay Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda antrenörü Mustafa Veran ile Kaan Demir ve diğer arkadaşları Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Mustafa Veran yeni kurulmuş bir kulüp olarak faaliyet alanlarını geliştirdiklerini belirterek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Veran paletli yüzmenin çok masraflı bir spor olduğunu bu yüzden ekonomik olarak desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Vali Mustafa Çiftçi genç sporcuyu hem kazandığı şampiyonluklar hemde kırdığı Türkiye rekoru nedeni ile tebrik etti. Çiftçi sportif faaliyetlerin gençliğin gelişimi açısından son derece büyük önem taşıdığını belirterek imkanları ölçüsünde bu gençlerin yanında olmaya ve destek vermeye çalışacaklarını söyledi. Vali Çiftçi gençlera tavsiyelerde de bulundu ve başarıda hiç bir zaman sınır olmadığını her zaman daha iyisi olduğunu belirterek bu yüzden çalışmalarını hiç aksatmadan hem eğitimlerini hemde diğer aktivitelerini başarılı bir şekilde sürdürmelerini istedi.

Editör: Haber Merkezi