HARUN AKKAYA
Ço­rum Ve­te­ran­lar ta­kı­mı An­tal­ya’da ka­zan­dık­la­rı Fe­de­ras­yon Ku­pa­sı’nı ken­di­le­ri­ni bu mü­sa­ba­ka­la­ra ka­tıl­mak­ta ya­şa­dık­la­rı so­run sı­ra­sın­da mad­di ve ma­ne­vi yan­la­rın­da olan Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can’a ver­di.
Pa­zar gü­nü Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu Stad’ın­da dü­zen­le­nen Ço­rum Be­le­di­yes­por se­zon açı­lı­şı ön­ce­sin­de Ef­sa­na isim­le­rin oy­na­dı­ğı maç ön­ce­sin­de geç­ti­ği­miz se­zon Ço­rum Ve­te­ran­lar ta­kı­mın­da for­ma gi­yen ve ta­kım so­rum­lu­lu­ğu­nu ya­pan Sa­lih Öz­türk ve El­van Mi­lağ An­tal­ya’da ka­zan­dık­la­rı Fe­de­ras­yon Ku­pa­sı’nı Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı olan Fa­tih Öz­can’a ver­di­ler.
Ta­kım So­rum­lu­la­rı Öz­türk ve Mi­lağ, Tür­ki­ye fi­nal­le­ri için ken­di im­kan­la­rı ve yar­dım­cı olan ku­ru­luş­lar ile git­tik­le­ri An­tal­ya’da mü­sa­ba­ka­la­ra çı­ka­ma­ma nok­ta­sı­na gel­dik­le­ri an­da yar­dım­la­rı­na ko­şan Fa­tih Öz­can sa­ye­sin­de maç­la­ra ka­tıl­dık­la­rı­nı be­lirt­ti­ler.
Bu des­tek so­nun­da ta­kım ola­rak ka­zan­dık­la­rı Fe­de­ras­yon Ku­pa­sı’nı Öz­can’a ve­ren Öz­türk ve Mi­lağ ken­di­si­ne tüm Ço­rum Ve­te­ran­lar’ı adı­na te­şek­kür et­ti­ler ve bu des­te­ğin ör­nek ol­ma­sı­nı di­le­di­ler.