MU­RAT KA­RA­SU

Ço­rum Ve­te­ran­lar Ta­kı­mı So­rum­lu­su ve kap­ta­nı Sa­lih Öz­türk, bu yıl mü­ca­de­le et­tik­le­ri Ve­te­ran­lar Li­gi ve Fi­nal­le­rin­de ver­dik­le­ri mü­ca­de­le­nin kar­şı­lı­ğı­nı al­dık­la­rı­nı ve se­zo­nu üç ku­pa ile ta­mam­la­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Bu çok ko­lay ol­ma­dı an­cak des­tek­çi­le­ri­miz sa­ye­sin­de se­zo­nu böy­le gü­zel ta­mam­la­dık’ de­di.

Bu yıl ta­ma­men ken­di im­kan­la­rı ile li­ge baş­la­dık­la­rı­nı ve bu sü­reç­te fut­bol­cu ar­ka­daş­la­rı­nın bü­yük öz­ve­ri­ler gös­te­re­rek se­zo­nu grup­ta üçün­cü ola­rak bi­ti­re­rek Tür­ki­ye fi­nal­le­ri­ne git­me­ye hak ka­zan­dık­la­rı­nı be­lir­ten Öz­türk ‘Ger­çek­ten 13 ki­şi­lik kad­ro­muz ile git­ti­ği­miz fi­nal­ler­de beş gün üst üs­te maç ya­pa­rak çok zor bir mü­ca­de­le ver­dik. Bu­na rağ­men so­nu­cun­da Kon­fe­de­ras­yon Ku­pa­sı’nı ka­zan­dık ay­rı­ca en iyi ka­le­ci ve gol kra­lı ödül­le­ri­ni ala­rak Ço­rum’u An­tal­ya’da çok gü­zel şe­kil­de tem­sil et­tik.
Bu zor­lu sü­reç­te biz­le­rin ya­nın­da olan mad­di ve ma­ne­vi des­tek ve­ren­le­re­de te­şek­kür et­me­yi bir borç bi­li­yo­ruz. Ön­ce­lik­le lig maç­la­rı­na gi­dip ge­liş­me­le­ri­miz­de araç tah­si­sin­de bü­yük kat­kı sağ­la­yan Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Tur­han Can­dan’a, Tür­ki­ye fi­nal­le­ri­ne git­mek için ara­cı­mı­zı te­min eden mil­let­ve­ki­li­miz Ah­met Sa­mi Cey­lan’a, Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor İl Mü­dü­rü Ha­şim Eğer’e çok te­şek­kür edi­yo­rum.

Ay­rı­ca fut­bol­cu ar­ka­daş­la­rın yap­tı­ğı kat­kı­nın ye­ter­siz kal­ma­sı üze­ri­ne se­zon ba­şın­da for­ma spon­so­ru­muz olan ve An­tal­ya’ya git­mek için­de mad­di des­tek sağ­la­yan Si­mit­çi Dün­ya­sı’na, Boy­yem’e, Efe Se­bat Ta­rım Ma­ki­na­la­rı İb­ra­him Kü­çü­ke­fe, Çi­men­tos­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Ali Dur­sun’a ve Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­kan ada­yı Fa­tih Öz­can’a biz­le­ri yal­nız bı­rak­ma­dık­la­rı ve zor za­ma­nı­mız­da ya­nı­mız­da ol­duk­la­rı­nı için çok te­şek­kür edi­yo­rum. So­nuç­ta biz­ler ta­kım ola­rak Ço­rum adı­na lig­de mü­ca­de­le et­tik ve An­tal­ya’da 22 ta­kım ara­sın­da üç ku­pa ala­rak ili­mi­zi en gü­zel şe­kil­de tem­sil et­ti­ği­mi­ze ina­nı­yo­ruz’ de­di.