HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’un devre arasında takıma katmayı düşündüğü beş isimden ikisinde anlaşma tamam. Serik Belediyespor’dan kanat ve forvet oynayan Volkan Serim ve ilk yarıda Pazarspor formasını giyen Uğur Bulut ile ve kulüpleri ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.
Kulüpleri ile sorunları çözülen ve kendileri ile anlaşma sağlanan dünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başladığı resmi imza töreninin ise diğer futbolcularla birlikte toplu olarak yapılacağı belirtildi.


Volkan Serim 1988 Kadıköy doğumlu ve bundan önce bir çok kez Çorum Belediyespor’a karşı değişik takımlarda forma giydi. İlk profesyonel imzayı Sancaktepe Belediyespor’da 2012 yılında atan Serim ardından sırasıyla Büyükşehir Belediye Erzurum, Kırıkhanspor, Hatayspor, Maltepespor, Orhangazi Belediyespor, Elaziz Belediyespor ve bu sezonun ilk yarısında da Serik Belediyespor takımında forma giydi.


Ligin ilk yarısında 17 mata Serik Belediyespor formasını giyen biri Yeni Çorumspor olmak üzere altı gole imza atan iki sarı kartla sezonu tamamladı.
Uğur Bulut ise 1990 Sivas doğumlu. 2009 yılında Düzcespor’da ilk profesyonel imzayı atan Uğur Bulut Ünyespor, Konya Anadolu Selçukspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Fethiyespor, Sivas Belediyespor’un ardından 2015-16 sezonunda Yeni Çorumspor ile anlaştı. Kırmızı Siyahlı takımdan ayrıldıktan sonra Diyarbekirspor, Bağcılarspor, Sivas Belediyespor ve son olarakta ilk yarıda Pazarspor takımında forma giydi.


İlk yarıda 11 maçta Pazarspor forması giyen Uğur Bulut bir gol attı biri direk diğeri iki sarı karttan iki kırmızı kart ve üç sarı kart gördü. Bulut Pazarspor’un Kırşehirspor ile oynadığı maçta gördüğü kırmızı karttan dolayı aldığı 3 maçlık cezanın ikisini çekti birini ise ikinci yarının ilk maçında çekecek. Tecrübeli futbolcu bu nedenle Muğlaspor ile oynanacak ilk hafta maçında forma giyemeyecek.