HARUN AKKAYA
Çorum Belediyespor ilk yarının evinde oynayacağı son maçında Karacabey karşılaşmasının taktik provasını dün yaptı. Kırmızı Siyahlı takımın tesis sahasında yaptığı antrenmana alt yapıdan çağrılan gençler takviyesi ile yapıldı.


Kadro dışılar ve sakatlıklar nedeni ile çift kaleyi kuramayan Çorum Belediyespor Teknik Heyeti alt yapıdan genç isimlerle takviye yaparak Karacabey maçının taktiğini denedi. Teknik Direktör Mehmet Aureilo taktik çalışma sırasında savunma oyuncularından rakibe yakın olmaları ve boş alan bırakmamaları uyarılarında bulundu.


Oldukça soğuk havadaki çalışma sırasında Teknik Heyetin bazı mevkilerde farklı alternatifler üzerinde arayış içinde olduğu gözlendi. Çorum Belediyespor, Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile sürdürecek.


Yakup’un kararı bugüne kaldı
Çorum Belediyespor’da Yakup Alkan’ın cezasına Tahkim Kurulunda yapılan itirazın sonucu bugüne kaldı.
Bayburtspor deplasmanında rakibi ile girdiği diyalog sonucunda direk kırmızı kart gören Yakup Alkan’a PFDK tarafından üç maç ev sahibi takım oyuncusuna ise bir maç ceza verilmişti.
Bu kararı geçtiğimiz hafta sonunda itiraz eden Çorum Belediyespor’un başvurusu dün yapılan Tahkim Kurulu toplantısında gündeme gelmedi. Tahkim Kurulu’nun bugün yapacağı toplantıda Yakup Alkan’ın cezasını görüşerek itirazı karara bağlayacağı belirtildi.


Hakem İstanbul’dan Mehmet Türkmen
Çorum Belediyespor’un pazar günü sahasında oynayacağı Karacabey Belediyespor maçını İstanbul bölgesi genç hakemlerinden Mehmet Türkmen yönetecek.
Geçtiğimiz sezon C Klasmana yükselen Mehmet Türkmen ilk kez Çorum Belediyespor’un maçında görev yapacak. Avukat olarak görev yapan Mehmet Türkmen bu sezonda üçüncü kez düdük çalacak. Maçın yardımhakemleride İstanbul’dan Fettah Yiğit ve Erol Ernek. Dördüncü hakem ise Furkan Çelik. Maçta göslemci olarak ise Samsun’dan Adnan Pişkin görev yapacak.