HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ilk yarının son hafta maçında bugün saat 13.30’da Ankara Ostim Stad’ında Ankara Adliyespor önünde galibiyet alarak devre arasına moralli gitmek istiyor.


Ligde evinde oynadığı sekiz maçta yedi galibiyet alan kırmızı siyahlı takım deplasmanda ise oynadığı yedi maçta sadece bir puan topladı ve puan sıralamasında beşinci sırada bulunuyor. Son iki hafta maçında evinde oynadığı Cizrespor ve Karacabey maçlarını kazanarak çok uzak kaldığı play-off potasının içine girmeyi başaran kırmızı siyahlı takım bugün Adliyespor maçınıda kazanarak hem seriyi üç maça çıkarmak hemde devre arasına moralli girmek istiyor.


Yeni Çorumspor’da cezası devam eden Yakup ile sakat futbolcular Eşref ve Ferdi bugün oynanacak Adliyespor maçında da forma giyemeyecekler.
Ev sahibi Adliyespor ise ligde tehlikeli bölgeden kurtulmak için sahasında oynayacağı Çorum Belediyespor maçını kazanmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Bayburtspor deplasmanından puansız dönen kırmızı beyazlı takım kendi sahasındaki maçı kazanarak ikinci yarıya moralli başlamak amacında.


Bir tarafta zirveden kopmak istemeyen Yeni Çorumspor diğer yanda ise tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Adliyespor arasındaki maçta Giresun Bölgesi hakemi Volkan Cindemir görev yapacak.

Editör: Haber Merkezi