HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor’da bir yandan 2. lig mücadelesi devam ederken diğer yandan kulüp alt yapısına yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Kırmızı Siyahlı kulübün alt teknik heyeti hafta sonu yaptıkları seçmeleri dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birleştirerek şenlik havasında yaptılar.
Kulüp Alt Yapı Koordinatörü Selim Sümer ile birlikte görev yapan antrenörler Hayrettin Karaca, Ömer Özer, İsmail Atalay Baydur, Halil İbrahim Aydoğan ve Alparslan Hoşgör ile alt yapı ile yönetim arasında görev yapan Mehmet Arduç ile birlikte alt yapıya yeni isimler kazandırmak için hafta sonu seçmeler yaptılar.
Yaklaşık 70 civarında minik sporcunun katıldığı seçmeler dün 23 Nisan Çocuk Şenliği ile birleştirildi ve minikler hem antrenman yaptı hemde ardından düzenlenen yarışmalarda neşeli dakikalar geçirdiler. Bu şenlik sırasında penaltı yarışmaları, top saydırma, en iyi kaleci, en iyi vuruş gibi değişik kategorilerde başarılı olanlara özel hediyeler verildi.


Yeni Çorumspor Alt Yapı Koordinatörü Selim Sümer hafta sonu yaptıkları seçmelere katılanların cumartesi ve pazar günleri saat 09’da 1 nolu sentetik çim sahada yapılacak yaz futbol okulu çalışmalarına katılacaklarını söyledi.. Sümer amaçlarının bu futbol okulu çalışmaları sonunda yetenekli olanların lisans çıkartılarak Yeni Çorumspor’da forma giyecek yeni yetenekleri kazandırmak olduğunu söyledi. Sümer yaz futbol okuluna yüksek ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek tüm velilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.