HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor dün kulüp eski Başkan ve yöneticilerinin açtığı Kahveland’ın misafiri oldular. Kırmızı Siyahlı takım dün saat 16’da Eşref Hoca Caddesi’nde Yeni Çorumspor’un önceki dönem başkanlığını yapan Ömer Balaban ve uzun yıllar kırmızı siyahlı kulüpte Alt Yapı Sorumlusu olarak görev yapan Sinan Özdilli tarafında açılan Kahveland’ın misafiri oldu.

Sportif Direktör Hamit Işık, Menajer Oğuzhan Yalçın, Yönetim Kurul üyesi Mustafa Ercan, Teknik Direktör Bahri Kaya ve teknik ekip ile futbol takımının tam kadro katıldığı ziyaret sırasında kırmızı siyahlı takıma değişik ikramlarda bulunuldu.

Ziyaret sırasında İşletme sahiplerinden Sinan Özdilli Yeni Çorumspor kafilesi ile yakından ilgilendindi. Genç iş adamı kulüp alt yapısında görev yaptığı dönemlerden yetişen genç futbolcularla daha yakından ilgilendi ve onların performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek uyarılarda bulunmayıda ihmal etmedi.

Sportif Direktör Hamit Işık, Kahveland sahipleri eski başkan ve yöneticileri Ömer Balaban ile Sinan Özdilli’ye bu misafir perverliklerinden dolayı teşekkür etti.