HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor, Karacabey Belediyespor deplasmanında son saniye penaltı golü ile iki puan kaybederken aynı zamanda takımın yarısınıda hafta sonu öncesinde kaybetmiş görülüyor.

Kırmızı Siyahlı takımda sarı kart görerek cezalı duruma düşen Yakup ile yedek kulübesinden sarı kart gören Kemal cezalı oldukları için Adliyespor maçında forma giyemeyecekler. Kaleci Onurcan’ın belinden sakatlandığı durumunun hafta içinde yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Son dakikalarda sakatlanarak maçı tamamlayamayan Uğur’un da durumunun kritik olduğu ve hafta sonuna yetişmesi zor görülüyor. Yine sakaklıktan çokan ve bu maçta forma giyen Muhammed Fettahoğlu’nunda aynı sakatlığının nüksettiği aynı durumda Volkan’ın da olduğu bu futboluların hafta sonuna iyileşmesi zor görülüyor. Sakatlığı nedeni ile bu maçta forma giyemeyen Kıvanç’ında oynayıp oynayamayacağı maç günü belli olacak,

Teknik Direktör Bahri Kaya zorlu play-off maçları öncesinde yaşanan bu sakatlıklar nedeni ile cumartesi günü Adliyespor ile oynayacakları maçta göreve geldiği günden itibaren fazla forma şansı bulamayan isimlere forma vereceğini ve zorlu maçlar öncesinde o futbolcuların maç performanslarını görmek istediğini söyledi.