HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ercan yönetim olarak önümüzdeki günlerde resmi kurul ve kuruluşları ziyaret ederek kulübün kurumsallaşması adına tanıtımını yapmak ve fikir alış verişinde bulunacaklarını söyledi.


Kulüp Başkanı Fatih Özcan nezaretinde yönetim olarak Çorum’a şehrin takımı olan Yeni Çorumspor’u tanıtmak ve bilgilendirmek amacı ile bir dizi ziyaret planladıklarını belirten Mustafa Ercan ‘Bu kapsamda öncelikli olarak mülki amirlerimiz Valimiz, Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız, Cumhuriyet Başsavcımız ve Emniyet Müdürümüze ziyaretlerde bulunacağız.


Bu ziyaretlerin ardından ise siyasi parti başkanları, oda ve dernek başkanları, kamu kurum müdürleri ile ilimizin önde gelen sanayici ve işadamlarını ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerde tek amacımız Yeni Çorumspor’u muzu tanıtmak ve daha güzeli nasıl yapabiliriz için fikir alış verişinde bulunmak.
Amacımız kulübümüzü şehrin her noktasında sevilir, desteklenebilir hale getirmenin çabası içindeyiz. Bu ziyaretlerde maddi bir beklenti içinde olmadan şehirle bütünleşmenin çabası içinde olacağız. Yeni Çorumspor yönetimi olarak şehrin bütün kesimlerine eşit uzaklıktayız. Bu bilinci bütün şehre aşıladığımız zaman Çorumspor’un en büyük sorunlarından birisini ortadan kaldırmış olacağız.


Yönetim olarak memleketimize ve Çorum sporuna hizmet anlayışı ile görevimizin ciddiyetinin farkındayız. Tüm kamuoyundan gelecek öneri ve sosyal sorumluluk projesinde yer almaya hazırız. Bu ziyaretler sonunda Çorum olarak kenetleneceğimize ve şehrin bu takıma çok daha fazla katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu şehirde hepimizin tek ortak paydasının Yeni Çorumspor'umuz olduğunun unutulmaması gerektiğine inanıyoruz. Başarıya giden yolda da tüm şehrin manevi desteğini bekliyoruz’ dedi.